EVO GDE I KAD ĆE BITI SAHRANJEN BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE: Dalibor se teretio za saučesništvo ali nije dočekao saslušanje

Autor:

Hronika

08.04.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Dalibora Dragijevića

EVO GDE I KAD ĆE BITI SAHRANJEN BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE: Dalibor se teretio za saučesništvo ali nije dočekao saslušanje

Foto: Facebook

Dalibor D.


Dalibor Dragijević, brat optuženog za teško ubistvo Danke Ilić, preminuo je u pritvoru od posledica infarkta. Dalibor je bio uhapšen zajedno sa ocem pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu u slučaju ubistva male Danke Ilić.

Nakon njegove smrti, MUP se oglasio saopštenjem u kojem je navedeno da je Daliboru pozlilo u ranim jutarnjim satima te je uprkos pokušajima reanimacije, preminuo u 3.10 časova. Lekari mrtvozornici su konstatovali da je uzrok smrti bio infarkt, a Više javno tužilaštvo u Zaječaru je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beograd.



Sahrana Dalibora Dragijevića će se održati u četvrtak na seoskom groblju u Zlotu kod Bora, gde će biti sahranjen pored svojih predaka, piše Informer.


Dalibor Dragijević je bio optužen za saučesništvo u ubistvu male Danke Ilić, zajedno sa ocem Radoslavom. Njih dvojica su bili pod sumnjom da su pomogli Dejanu da premesti telo ubijene devojčice. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i potresao zajednicu.


Smrt Dalibora Dragijevića izazvala je različite reakcije u javnosti. Mnogi su izrazili saučešće porodici, dok su se drugi fokusirali na kontroverze oko slučaja ubistva Danke Ilić. Ova tragična situacija dodatno je zakomplikovala već težak slučaj i ostavila porodicu u dubokoj tuzi.


Smrt Dalibora Dragijevića je dodatno obeležila već tragičan slučaj ubistva male Danke Ilić. Njegova sahrana u Zlotu će biti prilika za oproštaj porodice i zajednice, dok će istraga i dalje nastaviti da bude predmet interesovanja javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading