NIJE SE ODVAJALA OD SANDUKA U KOM LEŽI NJEN SIN! Majka brata ubice Danke Ilić tokom sahrane kukala i plakala sa svećom u rukama!

Autor:

Hronika

11.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ožalošćeni su na groblje došli sa 12 vozila, zajedno sa majkom Svetlanom.

NIJE SE ODVAJALA OD SANDUKA U KOM LEŽI NJEN SIN! Majka brata ubice Danke Ilić tokom sahrane kukala i plakala sa svećom u rukama!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na seoskom groblju u Zlotu kod Bora danas je sahranjen Dalibor Dragijević, brat prvoosumnjičenog Dejana Dragijevića. u slučaju nestanka i monstruoznog ubistva devojčice Danke Ilić iz Bora.

Ožalošćeni su na groblje došli sa 12 vozila, zajedno sa majkom Svetlanom.

Svetlana je tokom sahrane sedela pored sanduka sina, sa svećom u rukama.

Dalibor je dovezen u limenom kovčegu, a uhapšeni brat Dejan i otac Radoslav nisu prisustvovali sahrani zbog donesene odluke Višeg javnog tužilaštva.

Poslednji put telo brata osumnjićenog Dejana D. provezeno je pored kuće.

D.D. (40) je, podsetimo, preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici u Boru. Kako je saopšteno iz MUP-a smrt je nastupila u ranim jutarnjim satima pošto mu je pozlilo. Uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt. 

Uhapšen je u subotu tokom dana zbog sumnje da je pomogao bratu D.D. (50) da se reši tela ubijene devojčice. Njegovo telo dopremljeno je ranije danas  iz Niša gde je, pretpostavljamo, bilo na obdukciji. 

Osumnjičeni za ubistvo D.D. i njegov otac nisu na groblju, Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo je takvu odluku. Podsetimo, otac se još uvek nalazi u pritvoru zbog sumnje da je pomagao sinu da premesti telo ubijene devojčice Danke.

Dalibor je inače preminuo dan pre nego što je trebalo da bude ispitan, ali je prilikom policijskog ispitivanja otkrio 20 lokacija koje bi mogle da budu mesto gde je telo sakriveno, ali policija nije pronašla telo.

Tek danas je na kuću i u centru sela postavljena umrlica za Dalibora, a ni brat Dejan, koji je osumnjičen za ibustvo, ni otac Rade, koji se sumnjiči za pomaganje u prikrivanju tela, neće biti na sahrani, jer im je zahtev odbijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading