UMRO BRAT DANKINOG UBICE!

Autor:

Hronika

07.04.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo je u policijskoj stanici Bor.

UMRO BRAT DANKINOG UBICE!

Foto: Facebook

Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u 03.10 Policijskoj upravi u Boru.

O događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Da podsetimo, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je ubio dvogodišnju Danku Ilić golim rukama, policija se sada bavi novom dilemom - gde se nalazi telo devojčice. Dragijević je tvrdio na saslušanju u tužilaštvu da ne zna tačnu lokaciju tela, ali je optužio svog oca i brata da su mu pomogli da se reši tela.

Policija sada ispituje mogućnost da su otac i brat optuženog sakrili telo devojčice, ali mu nisu otkrili tačnu lokaciju.

Dejan Dragijević je priznao da je zadavio Danku Ilić tokom saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje je trajalo više od dva sata. On je takođe izjavio da su mu otac i brat pomogli da skloni telo sa deponije, ali nije dao precizne informacije o mestu gde je telo konačno sklonjeno.

Uhapšeni otac (R. D., 73) i brat (D. D., 40) optuženi su zbog sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću da premesti telo male Danke sa deponije u okolini Banjskog polja na nepoznatu lokaciju u Boru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Andjelija

07.04.2024 14:02

Računi se nekad poravnavaju prirodnim putem!

Odgovori 10 0
Jana

07.04.2024 16:07

Sram Vas biilo, sta Ako su ljudu nevini!!???