"ZASLUŽUJEŠ DA TE ZAKOPAJU ŽIVOG, MONSTRUME ODVRATNI": Dankin ubica dobija sve više pretnji

Autor:

Hronika

04.04.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Janković i Dejan Dragijević uhapšeni su danas. Oni su osumnjičeni da su ubili malu Danku Ilić.

"ZASLUŽUJEŠ DA TE ZAKOPAJU ŽIVOG, MONSTRUME ODVRATNI": Dankin ubica dobija sve više pretnji

Foto: Društvene mreže

Dejan Dragijević

Srđan Janković i Dejan Dragijević uhapšeni su danas zbog sumnje da su ubili dvogodišnju Danku Ilić, za kojom se tragalo od 26. marta. Prema informacijama ministra policije Bratislava Gašića, osumnjičeni se terete da su udarili devojčicu automobilom "Fijat Panda" u naselju Banjsko polje, a ključni dokaz je fotografija vozila zabeležena kamerom za video-nadzor.

Osumnjičeni za ubistvo Danke, Dejan Dragijević, izazvao je ogorčenost među ljudima. On na društvenim mrežama sve više dobija pretnje.

Komentari na njegovom Fejsbuk profilu su uznemirujući, s obzirom na težinu zločina koji je počinjen. Mnogi korisnici izražavaju bes i tugu zbog smrti male Danke.

Foto: printscreen/facebook

 

 

Jedan od komentara glasi: "Ubio si jedno divno dete, za kojim je čitav svet plakao, a i dalje plače..."

Foto: printscreen/facebook

 

Neki od komentatora žele istu sudbinu za Dejana kao što je imala mala Danka, izražavajući želju za smrtnom kaznom ili patnjom.

Foto: screnshoot

Fotografija snimka kamere - "Fijat panda" koji je udario Danku

Ovakve reakcije pokazuju duboku emotivnu reakciju i potresenost celog društva zbog ovog strašnog događaja. Međutim, važno je napomenuti da je pretnje nasiljem ili osvetom protivzakonito i ne doprinose rešavanju problema. Uprkos emotivnom buntu, pravda se najbolje postiže kroz zakonite procese i kazne koje određuje pravosuđe.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading