PSI TRAGAČI U DVORIŠTU DANKINOG UBICE: Evo šta se trenutno dešava u selu Luka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njihovom priznanju, prvo su automobilom udarili devojčicu, a zatim je jedan od njih izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete.

PSI TRAGAČI U DVORIŠTU DANKINOG UBICE: Evo šta se trenutno dešava u selu Luka

Foto: Republika.rs, facebook

Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Srđana Jankovića, odveo je pripadnike žandarmerije u blizinu sela Luka, gde se pretpostavlja da je bačeno telo.

Na tom mestu su se takođe nalazili psi tragači koji su trebali da pomognu u pronalasku tela male Danke. Mesto je, kako se navodi, nenaseljeno, a na terenu je bio prisutan veliki broj pripadnika žandarmerije, prenosi Informer.



Osumnjičeni priznali ubistvo devojčice

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot priznali su da su 26. marta izvršili ubistvo male Danke Ilić.

Prema njihovom priznanju, prvo su automobilom udarili devojčicu, a zatim je jedan od njih izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete koje je ležalo na putu i plakalo.

Ovaj strašan zločin je potresao javnost, a potraga za Danka je trajala deset dana, uz angažovanje velikog broja ljudi i resursa širom Evrope.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto gde se traži telo Danke ilić

Dok je trajala potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić u Banjskom polju, otac devojčice je naišao na "Fiat Pandu" radnika javnog komunalnog preduzeća. On je upitao radnike da li su videli dete, na šta su oni odgovorili negativno.

- Srđan Janković se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je - navodi izvor iz istrage, preneo je Kurir.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gordana frančeskini

06.04.2024 18:46

Kakva je to policija kad ne može natjerati ubojice da kažu gdje je tijelo malog stvorenja?????

Odgovori 12 3
Pavo

07.04.2024 10:56

@Gordana frančeskini - Gđo Gordana ,očito Policija ide linijom manjeg otpora ? Postoje radikalne metode ,gde bi svi okrivljeni-osumnjičeni zajedno u duetu progovorili i što ih se ne pita !!!