"RAZUMEM DA JE SAOBRAĆAJNA NESREĆA, ALI DA DETE BACITE U ĐUBRE..." Komšije Dankinog ubice zgroženi zločinom u Boru!

Autor:

Hronika

04.04.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 10 dana potrage, potvrđeno je da je Danka Ilić (2) ubijena.

"RAZUMEM DA JE SAOBRAĆAJNA NESREĆA, ALI DA DETE BACITE U ĐUBRE..." Komšije Dankinog ubice zgroženi zločinom u Boru!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Srđan Janković i Dejan Dragijević, vodoinstalateri koji se bave ugradnjom vodomera, priznali su ubistvo Danke Ilić. Kobnog dana, kada je dete poginulo, krenuli su na teren koristeći službeno vozilo "Fiat Punto".

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Ekipoa Republike nalazi se u Boru gde iz minuta u minut izveštava o novostima u potrazi za telom male Danke Ilić.

Komšije Dejana Dragijevića u mestu Zlot zgrožene su ubistvom deteta.

- Zgranuli smo se kad smo čuli. Razumem da je saobraćajna nesreća i da se tako nešto desi, ali da bace dete u đubre... Ne mogu da verujem. Van pameti je sve ovo što se dešava - kazao nam je komšija.

- Zgranuti smo i zatečeni - dodaju.

Podsećamo, S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Kako je Republika prva pisala, sumnja se da su ubice bile pijane kada su udarile dete, a potom je ugušile i bacile na deponiju.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading