POGLEDAJTE NAJTUŽNIJU SLIKU MALE DANKE! Nastala malo pre ubistva, ručice kao da se mole! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora ubijena je, a njeno telo još se traži.

POGLEDAJTE NAJTUŽNIJU SLIKU MALE DANKE! Nastala malo pre ubistva, ručice kao da se mole! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Majka devojčice Ivana Ilić tog dana napravila je sliku koja je kasnije bila objavljena u svim medijima, gde je devojčica u maslinasto zelenoj jakni i ljubičastim pantalonama, dok joj je kosa bila vezana u rep.

Međutim, jedan detalj je promakao svima, a to je da na fotografiji devojčica drži skupljene ručice, kao da se moli.

Foto: Društvene mreže

Poslednja fotografija Danke Ilić

Kako saznaje Republika, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se ".

Kako ekskluzivni saznajemo, to sto su rekli, utvrdila je policija operativnom obradom.

Oni su, kako smo saznali, bili pod dejstvom alkohola kada su ubili devojčicu. Kako naš izvor navodi, oni su do te mere bili pijani, da nisu ni zapamtili gde su dete zakopali.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading