BRAT UBICE IŠAO DA TRAŽI MALU DANKU! Dankine ubice kobnog dana radile OVO!

Autor:

Hronika

04.04.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo male Danke Ilić još nije pronađeno, ali se sumnja da je na deponiji kod Bora.

BRAT UBICE IŠAO DA TRAŽI MALU DANKU! Dankine ubice kobnog dana radile OVO!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dvojica radnika Vodovoda koji su ubili malu Danku u trenutku kada su je udarili kolima bili su teško pijani u trenutku izvršenja krivičnog dela.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su priznali ubistvo Danke, su inače vodoinstalateri koji ugrađuju vodomere. Kobnog dana kada je dete ubijeno, pošli su na teren, a dete je udarteno službenim vozilom "fijat punto".

Ono što posebno užasava jeste činjenica da su tokom potrage za nestalom Dankom Ilić, i sami radnici JKP, uključujući i brata Dejana Dragijevića, koji isto radi u ovom preduzeću, kao instalater na mrežama, piše Blic.

Kako saznaje Republika, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se ".

Kako ekskluzivni saznajemo, to sto su rekli, utvrdila je policija operativnom obradom.

Podsećamo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading