"JAO MENI, AKO JE DETE BAČENO U BUNAR": Komšinica osumnjičenog za Dankino ubistvo pre 3 dana primetila veoma ČUDNU promenu (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

06.04.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, u selu Zlot, ispred kuće Dejana D. (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) nalazi se policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame koja je stigla na lice mesta.

"JAO MENI, AKO JE DETE BAČENO U BUNAR": Komšinica osumnjičenog za Dankino ubistvo pre 3 dana primetila veoma ČUDNU promenu (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Policija u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), pregleda i bunar u dvorištu komšinice Dejana D., javljaju reporteri Republike.

 

 

Na placu Dragijevića nalazi se mnogo policije, sumnja se da će naći neki predmet iz zločina.

Takođe je prisutno više inspektora u civilu.

Kako navodi komšinica, ona je bila kod unuke u utorak uveče i kad se vratila kući videla je obijen katanac koji više ne funkcioniše.

Unuka mi je rekla da to obavezno prijavim. Sve su mi ispreturali i pregledaju bunar. Nema rupe kako pričaju - rekla je Šuji Dragica za Republiku i dodala:

- Sinoć sam plakala, tri dana nisam spavala, pritisak, nervoza... I na kraju saznam da su to učinile komšije. Sa porodicom Dragijević nisam ni u kakvom kontaktu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Forenzičari spakovi obije i katanac komšinice da bi izolovali tragove.

- Da li je kuća obijene - pita inspektor Dragicu.

Ona odgovara da nije, ali da bi sve trebalo da pregledaju. Vode je u dvorište da slikaju sve, a ona jauče:

- A jao meni da dete nije bačeno u moj bunar.

Podsetimo, u selu Zlot, ispred kuće Dejana D. (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) nalazi se policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame koja je stigla na lice mesta.

Policija je privela R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su Dejanu D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading