HITNA POMOĆ U DVORIŠTU DANKINOG UBICE U ZLOTU: Evo ko se nalazi u kući!

Autor:

Hronika

07.04.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko bolničara je ušlo u kuću u selu Zlot kod Bora.

HITNA POMOĆ U DVORIŠTU DANKINOG UBICE U ZLOTU: Evo ko se nalazi u kući!

Foto: Republika.rs, facebook

Dejan Dragijević

Hitna pomoć stigla je ispred kuće Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), prenosi Blic.

Nekoliko bolničara je ušlo u kuću u selu Zlot kod Bora.

Pretpostavlja se da se u kući trenutno nalazi samo majka ubice, pošto su njegov otac i brat juče uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u sakrivanju tela ubijene Danke Ilić.

Prema nezvaničnim informacijama, pozlilo je majci osumnjičenog.

Nedugo nakon lekarskih ekipa, na lice mesta stigli su i inspektori policije.

Potraga za telom se nastavlja i danas, a fokus je sada na Lazarevoj pećini i Zlotskoj reci, udaljenim nešto više od tri kilometra od mesta gde je osumnjičeni Dejan Dragijević živeo. On je, po priznanju, udavio malu Danku Ilić, nakon što je Srđan Janković udario automobilom.

Kako je Republika saznala, osim deponije na Starobanjskom putu, koja je pretražena, proverava se još jedna deponija na ulazu u Zlot, ali sa druge strane. Čekaju se ekipe koje će pretražiti đubrište i reku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno sprovode detaljnu pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić, za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Više desetina pripadnika policije Ministarstva unutrašnjih poslova, uz korišćenje najsavremenije opreme, trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot, u kom živi osumnjičeni D. D., Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za telom deteta koje je, kako se sumnja, on drugog dana nakon izvršenog krivičnog dela premestio sa deponije u okolini Banjskog Polja, saopštio je MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jana

07.04.2024 17:16

Sram Vas biilo!!! Sta Ako su ljudi nevini???

..

09.04.2024 14:16

@Jana - Zadaviti dijete pa ko moze imat takvu poganu dusu da to uradi