OVO JE KUĆA DANKINOG UBICE DEJANA! Porodica se odmah uputila na OVU lokaciju! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je, prema analizama policije, bio vozač "Fijat pande" koja je usmrtila dete.

OVO JE KUĆA DANKINOG UBICE DEJANA! Porodica se odmah uputila na OVU lokaciju! (FOTO)

Foto: Republika

Ubica Danke Ilić, Dejan Dragijević, živeo je u selu Zlot, udaljenom 15 minuta od mesta nestanka devojčice. Ministar unutrašnjih poslova, Bratislav Gašić, na današnjoj konferenciji za medije objavio je da je Dragijević vozio automobil kojim su udarili devojčicu, nakon čega su je stavili u gepek i bacili na deponiju.

Republika se nalazi u Boru, gde smo obišli i okolna sela Luka i Zlot, odakle su ubice Danke Ilić, Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Kako javljaju naši reporteri sa lica mesta, trenutno je policija u mestu Luka, odakle je Srđan Janković, dok je u selu Zlot mirno, a komšije porodice tvrde da su svi iz porodice otišli u Bor nakon vesti da je Danka Ilić ubijena.

Foto: Republika

Kuća Dejana Dragijevića

Podsećamo, prema tvrdnjama ministra Bratislava Gašića, Dejan Dragijević je upravljao voilom koje je usmrtilo Danku, a Srđan Janković se sumnjiči da je premestio telo na drugu lokaciju. Ipak, ne zna se ko je zločin počinio, jer osumnjičeni prebacuju krivicu jedan na drugog.

O monstruoznosti svedoči i to da je na poziv direktora D. D. otišao da traži devojčicu u Banjskom polju, svestan da ju je usmrtio. Tog dana na teritoriju Banjskog polja ušlo je 17 vozila, a samo su dva izašla van Banjskog polja, do dolaska policije i zaprečavanja puteva. To je bitno zato što je, bilo simptomatično da 150 metara od mesta gde su se zaustavili u dvorištu porodice Ilić, tih 150 metara prelazili su pet i po minuta. Kao i što znamo da su na deponiji bili minut i 41 sekundu - kazao je Gašić.

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan više puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

Svaku kuću u Banjskom polju su naši operativci obišli, svaki podrum, šahtu i zamrzivač pogledali. Istraga je išla u tri pravca. Nismo mogli da isključimo otmicu, da je dete neko, kao što je to bilo na kraju udareno kolima, i treća mogućnost da je dete živo. Više puta smo pričali sa majkom. Da li nam je bilo čudno što je posle tri godine došla u dvorište u kom je bilo dosta stakla i gvožđa, pa jeste. Ali smo morali dobiti sve informacije za potrebe istrage - rekao je on.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading