STIGLA I HITNA POMOĆ POD ROTACIJOM! Juče pozlilo Dejanovoj majci, danas ponovo "gužva" ispred kuće ubice Danke Ilić (VIDEO)

Autor: Maja Bogavac/Sanja Bojanović

Hronika

09.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć ponovo je ispred kuće ubice Danke Ilić

STIGLA I HITNA POMOĆ POD ROTACIJOM! Juče pozlilo Dejanovoj majci, danas ponovo "gužva" ispred kuće ubice Danke Ilić (VIDEO)

Foto: Republika, shutterstock, facebook

Hitna pomoć danas je ponovo ispred kuće Dankinog ubice Dejana Dragijevića i to pod rotacijom.

Podsećamo, juče je Hitna pomoć došla u kuću majke Dejana Dragijevića, koji je optužen za ubistvo Danke Ilić. Kola Hitne pomoći su ušla u dvorište da pomognu Svetlani Dragijević, majci osumnjičenog oko 18.15 časova, preneo je Telegraf.

UKP inspektori u civilu danas su takođe posetili kuću Dejana Dragijevića, koja se nalazi u mestu Zlot. Prema poslednjim informacijama, policija je usmerila svoju pažnju na neposrednu blizinu deponije na koju je navodno bačeno telo male Danke, kao i na bunar.

Teren ispod brestovačkog mosta je pod intenzivnom pretragom, a scena sa mesta pretrage prikazuje strm teren i postavljene blokade na obe strane mosta kako bi se osigurala bezbednost zone pretrage. Na mesto pretrage stigao je inspektor policije, kome su pristup omogućili vatrogasci spasioci koji prazne rezervoare sa vodom. Prema nezvaničnim informacijama, inspektor je odvezen do kanala gde se trenutno vrši pretraga, dok su pripadnici UKP-a u civilu ušli u kuću osumnjičenog za ubistvo.

Dvojica muškaraca iz okoline Bora, starosti 50 godina, osumnjičena su za ubistvo male Danke Ilić, a prema dosadašnjim informacijama, oni su priznali krivicu. Iako je cela Srbija sa tugom pratila vesti o nestanku male Danke, sada se fokus javnosti premešta na traganje za njenim telom, dok policija nastavlja sa intenzivnim merama kako bi pronašla ključne dokaze u ovom tragičnom slučaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading