BUDIM SE NOĆU, PLAČEM, TEŠKO MI JE: Otac Dankinog ubice okrenuo ploču

Autor:

Hronika

08.04.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ubice plakao.

BUDIM SE NOĆU, PLAČEM, TEŠKO MI JE: Otac Dankinog ubice okrenuo ploču

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Srđan Janković (50), radnik JKP "Vodovod" iz Bora, trenutno se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je umešan u ubistvo male Danke Ilić (2). Janković se tereti da je zajedno sa Dejanom Dragijevićem (50) počinio ovo strašno delo, a obojica će ostati u pritvoru narednih mesec dana dok traje istraga.

Porodična drama: Otac osumnjičenog Jankovića otkriva detalje

Danas je otac osumnjičenog Jankovića dok je pričao o zločinu, očigledno bio potresen i nije mogao da suzdrži emocije, pa je, kako se prenosi i zaplakao.

Ne znam šta da vam kažem. Nemam više izjava, iskreno ne znam ni u šta da verujem, šta je tačno istina. Budim se noću, plačem, teško mi je. Srđana sam video samo u Boru, i ne znam kad ću ponovo - rekao je Dušan Janković za Telegraf.

Po njegovim rečima, Srđan nije bio nasilan.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Privođenje Srđana Jankovića

- Ne, nikada nije davao nikakve znakove, delovao je normalno sve vreme - rekao je Janković.

 

Bio ljut zbog zelene salate

 

Otac ubice, nedavno je bio nezadovoljan time što je policija, u potrazi za telom devojčice, prekopala njegovu baštu sa posađenom zelenom salatom:

Sve su uništili i razbacali stajsko đubrivo. Uništili su mi svu zelenu salatu, imaćemo peripetije. Sve su mi uništili. Pogledajte što su napravili s ovom salatom. Zar to nije žalosno?



Šokantni detalji ubistva male Danke Ilića (2)

Prema krivičnoj prijavi, Janković i Dragijević se sumnjiče da su počinili strašan zločin ubistva male Danke Ilića (2). Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, a detalji ovog slučaja ostavljaju ljude u šoku i neverici.

Istraga će morati da otkrije sve činjenice koje su dovele do ovog užasnog događaja.

Ovaj tragičan događaj je potresao čitavu zajednicu koja se dok tuguje za malenom Dankom pita šta se tačno desilo i gde je telo devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading