OTAC UBICE KUKAO DA MU JE TEŠKO, PA UHAPŠEN ZBOG PREMEŠTANJA DANKINOG TELA! Srđanov otac besneo ZBOG ZELENE SALATE!

Autor:

Hronika

08.04.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne reakcije nakon zločina!

OTAC UBICE KUKAO DA MU JE TEŠKO, PA UHAPŠEN ZBOG PREMEŠTANJA DANKINOG TELA! Srđanov otac besneo ZBOG ZELENE SALATE!

Foto: MUP, Facebook

Dušan Janković, stanovnik sela Luke i otac Srđana Jankovića (50), jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), izneo je svoje mišljenje novinarima u odbranu svog sina, tvrdeći da njegova krivica nije dokazana.

On je čak najavio mogućnost tužbe protiv policije ukoliko se pokaže da njegov sin nije kriv. Razlog za ovu odluku je bizaran - bio je ljut zbog toga što je policija uništila zelenu salatu.

- Možete ići odakle ste došli. To još nije rešeno ništa, a vi već jurite i pišete svašta u novinama. Lažete tamo. Sve ste dali što nije ni na pomolu, a kamoli da je istina. Odakle znaš ti da je on to učinio? - upitao je Dušan Janković novinara 

Bio je vidno ljut i nezadovoljan time što je policija, u potrazi za telom devojčice, prekopala njegovu baštu sa posađenom zelenom salatom:

- Sve su uništili i razbacali stajsko đubrivo. Uništili su mi svu zelenu salatu, imaćemo peripetije. Sve su mi uništili. Pogledajte što su napravili s ovom salatom. Zar to nije žalosno?

On je i našim reporterima koji su se nalazili u selu Luka prethodnih dana rekao da ne veruje u zvaničnu verziju priče o ubistvu male Danke, te da čeka da se otkrije "prava".

- Ja ništa ne znam i nestrpljivo čekam informacije. Sve komšije su mi se ovde najnormalnije javile i oni se, takođe, pitaju šta se desilo. Svi čekamo da čujemo pravu istinu.- 

On se i ranije sasvim normalno ponašao i govorio da će "policija odgovarati ako ga maltretiraju".

Ja čekam pravu istinu. Ako ne napravio to on će da odgovara, ako nije napravio to odgovaraće oni koji ga maltretiraju. Srđan se normalno ponašao, išao je normalno na posao, orali smo dve bašte, vozio je traktor, sadio salatu. Nekad je voleo da popije - rekao je za Republiku nakon što mu je sin uhapšen.

Rade pričao da mu je teško, pa uhapšen zbog saučesništva

Ekipa Republike ranijih dana obišla je i Zlot, pre hapšenja Radeta i Dalibora, a tada je glumio žrtvu.

- Teško mi je, ne mogu da pričam, a i ne znam šta bih rekao.. Odveli su mi i mlađeg sina Dalibora i juče i danas ujutru da da izjavu. I supruga i ja smo srčani bolesnici, juče je zbog nas dolazila Hitna pomoć - rekao je Rade Dragijević za Republiku.

Podsćanja radi, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je udavio dvogodišnju Danku Ilić nakon što ju je njegov kolega Srđan Janković (50) udario službenim automobilom, on je na saslušanju obelodanio da su mu otac Rade Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40) pomagali da telo deteta premeste na drugu lokaciju sa deponije gde je navodno prvo bačena.

Dalibor Dragijević umro je juče u policijskoj upravi Bor od infarkta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading