OTAC OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! "Neka mu se sudi ako je kriv!" (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se oglasio otac jednog od dvojice osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić, Nenad Janković, otac Srđana Jankovića.

OTAC OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! "Neka mu se sudi ako je kriv!" (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Republika News, Društvene mreže

 

 

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić traje još uvek, nažaost sada se traži njeno telo.

Sada se oglasio otac jednog od dvojice osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić, Nenad Janković, otac Srđana Jankovića.

Kako kaže, Srđan Janković se prethodnih dana normalno ponašao i ništa nije ukazivalo na to da će da počini stravičan zločin.

Ja čekam pravu istinu. Ako ne napravio to on će da odgovara, ako nije napravio to odgovaraće oni koji ga maltretiraju. Srđan se normalno ponašao, išao je normalno na posao, orali smo dve bašte, vozio je traktor, sadio salatu. Nekad je voleo da popije. Sada nije bio pijan kad su ga zvali. Nije poznavao porodicu Ilić. On i njegov kolega su otišli da obave fiziološke potrebe. Kada su pošli dole od tog mesta naišli su na dva čoveka, možda policajca. Išli su na posao, zbog toga su bili tamo u Banjskom polju. Srđan meni ništa nije rekao ni kad je došla policija. Svi svašta pričaju sad. Ja mislim da Srđan nije sposoban da uradi ovako nešto. Nikad nismo imali problema sa Srđanom uvek je bio dobro dete, pošten je i mnogo je radan, mislim da nije udario Danku autom - kaže otac Dušan Janković za Republiku.

Srđan, kako kaže, ne poznaje porodicu ubijene Danke Ilić.

Podsetimo, policija satima već traga za telom devojčice, prvo su pretraživali deponiju na starobanjskom putu, a nakon toga u fokusu je bila pretraga imanja jednog ubica, jer se verovalo da je zakopana kod neke štale u dvorištu.

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot sumnjiče se da su prošlog utorka udarili automobilom "Fijat panda" devojčicu, potom je zadavili, a onda je bacili na obližnju deponiju. Janković je navodno upravljao vozilom, a Dragijević je bio suvozač.

Ministar policije Bratislav Gašić na konferenciji za štampu opisao je trenutak kada je mala Danka nestala iz dvorišta kuće.

- Prvi svedok, komšinica, ju je videla ovde, ali nažalost nije gledala na sat. Dete je krenulo dole. Oni su se ovde okrenuli, dete je izašlo iz šipražja. To pokazuje i mesto stajanja. Imamo još dvoje svedoka koji su videli dete pre dolaska auta kako ide na gore. Leđima je bilo okrenuto. I tačno vreme se uklopilo sa time. Dete je išlo putem izgubljeno. Da li je to sedam ili devet minuta, gde se sporimo kada se desilo. Dva minuta posle toga dolazi otac, sreće osumnjičene, i pita da li su videli devojčicu. Oni negiraju, a otac je nastavio potragu sa kolegama - kazao je ministar, pokazujući na mapi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading