NENAD PERIŠ UPUTIO SAUČEŠĆE PORODICI UBIJENE DANKE: Tužna poruka oca Mateja Periša, čije je telo pronađeno posle pet meseci potrage

Autor:

Hronika

04.04.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš uputio saučešće roditeljima i porodici ubijene devojčice

NENAD PERIŠ UPUTIO SAUČEŠĆE PORODICI UBIJENE DANKE: Tužna poruka oca Mateja Periša, čije je telo pronađeno posle pet meseci potrage

Foto: Republika, Društvene mreže

Nakon vesti o tragičnoj smrti male Danke Ilić (2), Nenad Periš, otac Mateja Periša čije je telo pronađeno posle 5 meseci potrage, oglasio se na svom Fejsbuk profilu.

On je uputio saučešće roditeljima i porodici ubijene devojčice, uz fotografiju upaljene sveće. Tokom potrage za Danka Ilić, Periš je konstantno slao poruke podrške roditeljima i porodici, izražavajući nadu u srećan završetak.

 

 

Nažalost, vesti o tragičnom ishodu potrage su stigle kao najcrnje moguće.

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora je ubijena, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić tokom vanrednog obraćanja iz Palate Srbija. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić saopštio je detalje stravičnog slučaja.

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot sumnjiče se da su prošlog utorka udarili automobilom "Fijat punto" devojčicu, potom je zadavili, a onda je bacili na obližnju deponiju. Dragijević je navodno upravljao vozilom, a Janković je bio suvozač.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Građani Bora su se okupili na platou Doma kulture kako bi se oprostili od tragično nastradale devojčice Danke Ilić iz Banjskog polja.

Foto: Republika

Bor- Paljenje sveća Danki

Veliki broj ljudi je došao da položi cveće i upali sveće u znak sećanja na devojčicu čije je nestanak potresao čitavu zajednicu. Beli kala buketi su ležali ispod upaljenih sveća, stvarajući dirljiv prizor koji je pokazao koliko je ova tragedija duboko dirnula ljude u Boru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading