KUKALI SU, ALI SE I ŽALILI NA RAD POLICIJE I NADLEŽNIH: Evo ko je ko u porodicama Dankinih ubica i šta su sve govorili, nekima je i POZLILO!

Autor: Maja Bogavac

Hronika

09.04.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mreža porodičnih odnosa i zločina.

KUKALI SU, ALI SE I ŽALILI NA RAD POLICIJE I NADLEŽNIH: Evo ko je ko u porodicama Dankinih ubica i šta su sve govorili, nekima je i POZLILO!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, Facebook

Od trenutka kada su Dejan Dragijević i Srđan Janković uhapšeni zbog sumnje da su ubili dvogodišnju Danku Ilić, članovi njihove porodice su davali razne izjave i komentare.

Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića, kojem je nedavno određen pritvor do 30 dana, izjavio je da ne zna više detalja o slučaju i da njegov sin nije pokazivao znakove čudnog ponašanja. On je istakao da Dejan nije delovao zbunjeno, već je bio "normalan sve ovo vreme" i da se nije ponašao neuobičajeno.

- Dejan nije bio zbunjen, bio je normalan sve ovo vreme. On iz kuće izađe ujutru, dođe uveće. Ne znam ništa više o ovome dok ga ne vidim. Znam da se on i Srđan znaju sa posla, ali ja ga lično ne poznajem - rekao je Radoslav za Telegraf.

Foto: facebook

Dejan, Dalibor i Danka

Dejanova majka, takođe, izrazila je prvo svoju navodnu potresenost i očaj povodom situacije. Istakla je da je srčani bolesnik i da je od trenutka saznanja o tragediji, u teškom emotivnom i zdravstvenom stanju. Slično, Srđanov otac Dušan Janković je takođe bio u očaju, istakavši da "nije mogao da veruje" kada je saznao za postupke svog sina.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušan Janković

Srđanov otac je istakao da se "dobro drži" i da još uvek ne može da poveruje u ono što se dogodilo. Izrazio je svoju emotivnu borbu kroz noćne sate i suze, ističući da je situacija veoma teška za njega i njegovu porodicu.

- Ne znam šta da vam kažem. Nemam više izjava. Iskreno, ne znam ni u šta da verujem, šta je tačno, šta je istina. Budim se noću, plačem, teško mi je. Srđana sam video samo u Boru, ne znam kada ću ponovo - rekao je Dušan, koji je je ubrzo "okrenuo ploču" zbog salate.

On je čak najavio mogućnost tužbe protiv policije ukoliko se pokaže da njegov sin nije kriv. Razlog za ovu odluku je bizaran - bio je ljut zbog toga što je policija uništila zelenu salatu.

Možete ići odakle ste došli. To još nije rešeno ništa, a vi već jurite i pišete svašta u novinama. Lažete tamo. Sve ste dali što nije ni na pomolu, a kamoli da je istina. Odakle znaš ti da je on to učinio? - upitao je Dušan novinare.

Foto: Printscreen/Youtube/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

Rade Dragijević

Bio je vidno ljut i nezadovoljan time što je policija, u potrazi za telom devojčice, prekopala njegovu baštu.

Sve su uništili i razbacali stajsko đubrivo. Uništili su mi svu zelenu salatu, imaćemo peripetije. Sve su mi uništili. Pogledajte što su napravili s ovom salatom. Zar to nije žalosno?

Slučnog mišljenja kasnije bila je i Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića.

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Dragijević

Policajci su mi upropastili i uništili kuću, sve mi raskopali i uništili, uzeli su mi stvari iz kuće. Dolazila je Hitna pomoć, a dolaziće i ponovo - rekla je majka osumnjičenog, preneo je Informer.

Ona se takođe žalila zbog toga što je policija iznela neke stvari iz kuće i rekla da očekuje advokata da je poseti.

Svetlana je oštro govorila o tome kako njen sin nije kriv i da ona ne želi ni da veruje u to da je moguće, jer joj je bio "desna ruka".

Nakon hapšenja Radoslava Dragijevića i njegovog mlađeg sina Dalibora zbog sumnje da su pomogli Dejanu u prikrivanju zločina, cela situacija je postala još teža. Dejanov brat je priznao krivično delo, ali je preminuo pre saslušanja u tužilaštvu, dok se njihov otac Radoslav branio ćutanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading