VREME JE "RADILO" ZA NJIH: Evo kako su Dankine ubice premestile telo sa deponije, iako su bili osumnjičeni

Autor:

Hronika

08.04.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od njih se vratio da deponiju i preneo Dankino telo na drugu lokaciju.

VREME JE "RADILO" ZA NJIH: Evo kako su Dankine ubice premestile telo sa deponije, iako su bili osumnjičeni

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Majorka policije Bojana Otović Pjanović, pružila je detalje o slučaju ubistva Danke Ilić i otkrila kako su osumnjičeni uspeli da premeste telo sa deponije na drugu lokaciju tokom istrage.

Pjanović Otović je istakla da su osumnjičeni, Srđan Janković i Dejan Dragijević, bili pod sumnjom od drugog dana istrage. Otkrila je da je jedan od osumnjičenih vratio se na divlju deponiju dva dana nakon događaja i premestio telo na drugu lokaciju, što je bio ključni detalj u istrazi.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Ubice i Danka

Imali su pomoć. Jedan od njih se vratio osumnjičeni dva dana nakon događaja na divlju deponiju i premestio telo na drugu lokaciju. Mi smo 30. marta u službene prostorije doveli osumnjičene. Mi smo mislili da ćemo zapravo i tog 30. marta imati realizaciju i da će se desiti ono na što smo svi sumnjali. Naravno, da smo bili obazrivi, kao što ste videli. Nismo iznosili nikakve podatke, nismo dozvolili da bilo ko ugrozi na bilo koji način bilo koji segment našeg postupanja - rekla je Pjanović Otović na "Blic" televiziji .

 

Premeštanje tela samo dva dana pre dovođenja osumnjičenih

 

Najšokantniji detalj koji je majorka otkrila jeste da je premestanje tela obavljeno samo dva dana pre nego što su osumnjičene doveli u službene prostorije MUP-a.

Dejan Dragijević je uz pomoć brata i oca premestio telo na drugu lokaciju, čije otkriće i dalje predstavlja izazov za istražitelje.

Premeštanje tela bilo bilo je 28. marta znači dva dana pre toga, i to je najporaznije i ono što govori o tome o kakvim sociopatama se radi. To je minimalno i najblaže što mogu i reći - rekla je Pjanović Otović.

Pjanović Otović je istakla kompleksnost istrage, naglašavajući da je proces prikupljanja dokaza uključivao veliki broj aktivnosti kao što su pretresi, pregledi, poligrafska testiranja i analize snimaka bezbednosnih kamera. Takođe je istakla da je bilo potrebno sprovesti niz analiza kako bi se došlo do dovoljnih indikacija za rekonstrukciju samog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading