SNIMALI UČENICE U SVLAČIONICI I DOK VRŠE NUŽDU! Nikad veća racija policije, zbog pedofilije uhapšeni TRENER, PROFESORI I ADVOKATI!

Autor:

Svet

10.12.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija ovakvih razmera nikad u modernoj istoriji zemlje nije viđena, policija nikog nije poštedela

SNIMALI UČENICE U SVLAČIONICI I DOK VRŠE NUŽDU! Nikad veća racija policije, zbog pedofilije uhapšeni TRENER, PROFESORI I ADVOKATI!

Foto: Shutterstock

Francuska policija sprovela je najmasovniju ali i najdetaljniju raciju dosad a čija su meta bili pedofili.

U velikoj raciji širom zemlje privedeno je više od 80 muškaraca koji su osumnjičeni za pedofiliju a među njima su se našli jedan sportski trener, nekoliko profesora, advokati, kao i jedan bivši lokalni političar.

U akciji tokom koje je primećeno da su među uhapšenima pripadnici doslovno svih društvenih slojeva, ciljani su muškarci koji su u direktnom kontaktu sa decom.

Osumnjičeni su bili starosti od 30 do 60 godina.

Kod nekoliko njih pronađeni su video snimci i fotografije pedofilskog sadržaja, što na telefonima, što na računarima i drugim digitalnim uređajima.

Desetine uhapšenih su osumnjičeni za silovanja maloletnika ili polne napade.

Kod dva advokata pronađene su skandalozne slike najmlađe dece na kojima su naga, a kod jednog profesora, otkriveno je da poseduje nekoliko snimaka iz školskog ženskog toaleta.

Nije poznato da li je on snimao ili je samo dobio snimke na kojima devojčice u toaletu vrše nuždu. Takođe ima i snimke iz svlačionice lokalnog bazena u kojoj su se devojčice presvlačile.

Skoro svi muškarci negirali su da su oni pravili fotografije ili snimke, već da ni ne znaju da to imaju u telefonima, odnosno na kompjuterima. Neki su od osumnjičenih tvrdili da im je sve napakovano, kao i da su sporne snimke dobili slučajnim skidanjem običnih filmova sa interneta.

Istrage još traju, rekao je ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading