BRAZILSKA SVEŠTENICA OKRENULA NOVI LIST U ŽIVOTU, POSTAJE GLUMICA ZA ODRASLE: Napustila veru i nasilnog muža, NA CRKVU osula DRVLJE I KAMENJE

Autor:

Svet

09.12.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Akiva, 36-godišnja sveštenica iz protestantske crkve Jevanđelja u Fuksiku u Brazilu, napustila je crkvu i planira da se pridruži industriji za odrasle, konkretno platformi OnlyFans. Ona veruje da je sada bliža Bogu nego ikada i da stvaranje senzualnog sadržaja ne umanjuje njenu vrednost kao Božije ćerke ili osobe.

BRAZILSKA SVEŠTENICA OKRENULA NOVI LIST U ŽIVOTU, POSTAJE GLUMICA ZA ODRASLE: Napustila veru i nasilnog muža, NA CRKVU osula DRVLJE I KAMENJE

Foto: Printscreen Youtube Assembleianos

Akiva, koja je tokom godina prikupila 100.000 pratilaca na Instagramu i ranije učestvovala na izboru za najbolju zadnjicu pre nego što se posvetila religiji 2015. godine, izjavila je da je crkva korumpirana sredina, gora čak i od sekularnog sveta.

 

Ona tvrdi da je na ovaj korak delom odlučila zbog svog bivšeg muža, pastora Jusefa Akive, koji ju je, kako kaže, sputavao tokom šest godina braka. Prema njenim rečima, zabranio joj je da radi van kuće i da ima prijatelje kada su se venčali.

 

Ana je takođe naglasila da sve češće čuje izveštaje o ženama koje su “žrtve narcisa” koji se kriju iza religije. Neki stihovi, kaže, govore o pokornosti, poslušnosti i tišini, a ona je dugo patila i opraštala zlostavljanja jer je shvatila da je to njena obaveza.

 

Podsetimo, i profesorka engleskog Brajana Kupadž (28) nedavno je napustila posao u srednjoj školi u Misuriju kako bi mogla da radi na platformi za odrasle.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading