KAKVA ČAST: Zvezda Meridianbet IMA NAJBOLJEG košarkaša! Iza sebe ostavio ASA Partizana!

Autor:

Sport

05.12.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno priznanje za plejmejkera crveno-belih.

KAKVA ČAST: Zvezda Meridianbet IMA NAJBOLJEG košarkaša! Iza sebe ostavio ASA Partizana!

Foto: Starsport

Jago Dos Santos

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Jago dos Santos izglasan je za najboljeg košarkaša Brazila u ovoj godini od strane tamošnjeg Košarkaškog saveza.

 

 

- Jedno od imena iz ekipe Brazila na Mundobasketu, šampion Bundeslige, a sada miljenik Crvene zvezde Meridianbet -Jago Mateuš izabran je za najboljeg košarkaša Brazila, u svim kategorijama. Čestitamo - stoji u objavi.

Podsetimo, Jago je sa ekipom Ulma osvoji Bundesligu što je najveći uspeh u istoriji kluba. Privukao je pažnju Crvene zvezde Meridianbet sjajnim partijama te su potpisali ugovor, a nakon toga je ima odličan Mundobasket u Manili gde je vodio svoju reprezentaciju do osmine finala.

Igra Jago odlično i u crveno-belom dresu, a svojom energijom, borbenošću, zalaganjem i kvalitetom igre postao je pravi miljenik delija.

Jedan od najboljih prijatelja omalenog plejmejkera crveno-belih, od skoro i najveći rival Bruno Kaboklo fenomenalno je sarađivao sa Jagom u nacionalnom timu i Ulmu.

Centar Partizana takođe je bio u konkurenciji za prestižnu nagradu, ali je ipak ostao "kratkih rukava".

Velika čast i motiv za energičnog košarkaša da pruža još bolje partije u nastavku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading