KO JE BOLJI, JAGO ILI KABOKLO? Brazilski košarkaši igraju PLEJSTEJŠN u Beogradu! Odali se na Instagramu

Autor:

Sport

21.11.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi ispred TV ekrana.

KO JE BOLJI, JAGO ILI KABOKLO? Brazilski košarkaši igraju PLEJSTEJŠN u Beogradu! Odali se na Instagramu

Foto: Starsport

Večiti derbi ne mora da bude samo na parketu, travnatom terenu ili nekom trećem sportskom poligonu gde igraju večiti rivali. Može biti i ispred TV ekrana. To su dokazali košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet Jago dos Santos i Brunko Kaboklo.

Sunarodnici iz Brazila brane boje beogradskih klubova i ljutih protivnika na terenu, ali to ne utiče na njihovo prijateljstvo. Naprotiv, slobodno vreme u našoj prestonici provode zajedno. A, danas smo saznali i kako.

Foto: /printskrin

Jagova poruka

- Sada počinje zabava - poručili su i jedan i drugi košarkaš iz dalekog Brazila.

Foto: /printskrin

A potom je usledila i Brunova

Jago je letos stigao na Mali Kalemegdan iz nemačkog Ulma i dosadašnji prosek na mečevima Crvene zvezde Meridanbet iznosi mu sedam poena, 1,6 skokova i 3,1 asistencija po meču. S druge strane, Bruno Kaboklo je tek nedavno pojačao crno-bele i odigrao tri meča. Njemu bez dileme sledi period adaptacije, ali će ga sa sunarodnikom iz Brazila lakše prebroditi. Njih dvojica su u avugstu i septembru činili nacionalni tim svoje zemlje na Mundobasketu u Manili, na kojem je Srbija zauzela drugo mesto iza Nemačke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading