PROSLAVLJENI BRAZILSKI FUDBALER OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM: Ima ROK da se iseli iz kuće?!

Autor:

Sport

08.12.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za čuvenog fudbalera

PROSLAVLJENI BRAZILSKI FUDBALER OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM: Ima ROK da se iseli iz kuće?!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni brazilski fudbaler Kafu je jedan od najboljih desnih defanzivnih igrača svih vremena. Njegova karijera u Romi i Milanu bila je impresivna. Međutim, posle igračke karijere ne ide mu baš najbolje i nije se dobro snašao na poslovnom planu, jer trenutno proživljava velike gubitke.

Kafu je još 2004. godine sa suprugom Reginom pokrenuo agenciju za nekretnine, ali posao im je već neko vreme u velikoj krizi i teško će se izvući ako ne bude prodao sve što ima. Dosad mu je oduzeto pet nekretnina kojima je upravljao, a sada je odlučio da proda i vilu kako bi pokrio minuse.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Kafu i njegova supruga Regina

 

Problem je čak narastao dotle da ima rok od 45 dana da se iseli iz svoje porodične vile u San Paolu. Ona je zbog dugova prodata za 5.000.000 evra, što je tri miliona manje od prave vrednosti, a ima rok od mesec i po dana. Iako se prema tvrdnjama britanskog tabloida "San" svim silama borio da ne proda vilu jer mu je to jedini dom, morao je da se odluči na taj potez.

Kafu je kroz karijeru nastupao za Sao Paulo, Real Saragosu, Huventud, Palmeiras, potom u Italiji gde je doživeo najveći uspeh u Romi i Milanu, dok je poslednju sezonu odigrao u Garfort Taunu u Engleskoj.

Takođe ima najviše nastupa u istoriji reprezentacije Brazila - 142 utakmice, a 2002. godine je osvojio titulu svetskog prvaka u Japanu i Južnoj Koreji.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading