SUAREZ SE U STILU OPROSTIO OD GREMIJA: Dirljiv rastanak u Brazilu

Autor:

Sport

04.12.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde će Urugvajac nastaviti karijeru?

SUAREZ SE U STILU OPROSTIO OD GREMIJA: Dirljiv rastanak u Brazilu

Foto: Starsport

Luis Suarez

Još jedna epizoda u karijeri Luisa Suareza je gotova nakon godinu dana. Urugvajac je sinoć odigrao poslednju utakmicu u dresu Gremija i na sjajan način se oprostio od kluba i navijača koji su ga ispratili kako dolikuje takvoj veličini - stadionom ispunjenim do poslednjeg mesta.

Gremio je igrao vrlo bitnu utakmicu protiv ekipe Vaska, a prvo poluvreme je završeno bez pogodaka. Tek što se krenulo sa centra u drugom delu, Suarez je prihvatio loptu, "otvorio" nogu i sa nekih 20 metara matirao golmana Vaska Lea Žardima, te postavio, ispostaviće se, konačan rezultat na meču. 

Vrlo je verovatno da oproštajni meč nije mogao bolje da prođe po Urugvajca koji je to i te kako umeo da proslavi sa navijačima.

 

 

„Ispisao si prelepo poglavlje naše istorije. Gde god bio, zauvek ćeš biti besmrtan“, glasila je emotivna poruka koju su iz Gremija objavili na društvenim mrežama.

"Moram da se odmorim, uživam​​ u svojoj porodici… a onda će sudbina odlučiti gde ću biti u budućnosti“, rekao je Urugvajac.

Mnogo je spekulacija o tome gde će Suarez nastaviti karijeru, a sve češće se spominje i najrealnije izgleda da će to biti Inter Majami, gde ga čekaju bivši saigrači iz Barselone - Leo Mesi, Serhio Buskec i Žordi Alba.

U dresu Gremija je na 52 meča upisao 27 pogodaka, što je za tridesetšestogodišnjeg napadača odličan učinak. Kroz karijeru je nastupao za Groningen, Ajaks, Liverpul, Barselonu, Atletiko Madrid i Nacional iz kog je prešao u Gremio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading