VRŠČANI NAPRAVILI ODLIČNU UVERTIRU ZA KUP UTAKMICU: Savladan je bivši superligaš, koji se nalazi u padu forme!

Autor:

Sport

04.12.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli su gosti "iz svlačionice" do vođstva, ali nisu uspeli da realizuju najstrožiju kaznu.

VRŠČANI NAPRAVILI ODLIČNU UVERTIRU ZA KUP UTAKMICU: Savladan je bivši superligaš, koji se nalazi u padu forme!

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

U okviru 19. kola Prve lige Srbije ekipa OFK Vršca ugostila je sastav Mladosti GAT iz Novog Sada, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe osme pozicije na tabeli, dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi.

Republika

Jako uzbudljiv i interesantan meč viđen je na gradskom stadionu u Vršcu, gotovo u prvom napadu, gosti su dobili priliku da "sa kreča" stignu do vođstva. Odgovornost u redovima Mladosti preuzeo je Ivan Vukčević, ali njegov udarac nije pronašao put do gola. 

Uzvratili su domaći ubrzo na drugoj strani, ali je golman Elesin bio na visini zadatka. Novu najbolju priliku da dođu do prednosti na utakmici imali su gosti, ali je stativa bila saveznih ekipi Vršca. Do odlaska na odmor nije bilo ozbiljnijih prilika, pauza je protekla rezultatom 0:0 na semaforu.

Republika

Foto: princtscreen/facebook.com/OFK Vršac

Bitan trijumf domaćina

Drugi deo meča bio je dosta sadržajniji, već posle tri minuta igre u nastavku viđen je prvi gol. Ubacio je loptu iz kornera Grek, na istu je odlično natrčao Kumi Francis, 1:0 za domaći sastav. Samo par trenutaka kasnije mogli su Vrščani da reše pitanje pobednika, ali je lopta prošla tik pored stative. 

Izvršili su dve izmene gosti u svom sastavu, zaigrali su nešto bolje na polovini rivala, ali je golman Andrijanić u dva navrata bio siguran u odbrani svog gola. Na isteku 73. minuta rešeno je pitanje pobednika, odličan kontranapad loptom u mreži završio je mladi Đorđe Glavinić, 2:0.

OFK Vršac - Mladost GAT 2:0 (0:0)

OFK Vršac: Andrijanić, Petrić, Grek (od 69' Stojanović), Braunović (od 83' Zoćević), Blagojević, Lazevski, Čejić (od 83' Todorović), Glavinić (od 94' Milivojević), Kumi, Tomić, Stašević

Mladost GAT: Elesin, Drobnjak, Ilić, Kerkez (od 74' Vidović), Bjeloš, Tanasin, Vukčević (od 55' Đuričin), Živković, Balabanović (od 74' Pavlica), Popović (od 55' Jokić), Čečarić (od 66' Vujaklija)

Oba tima u sredu očekuju mečevi u okviru Kupa Srbije, Mladost dočekuje Vojvodinu, dok Vršac pred svojim navijačima igra protiv Napretka iz Kruševca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading