SUPERLIGAŠKI KAPITEN "TRESE" MORAVIČKI OKRUG: Transfer o kojem će se pričati širom naše zemlje!

Autor:

Sport

04.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno najveće ime u istoriji kluba!

SUPERLIGAŠKI KAPITEN "TRESE" MORAVIČKI OKRUG: Transfer o kojem će se pričati širom naše zemlje!

Foto: instagram.com/printscreen/fk.ozrem.gmracking

Fudbalski klub Ozrem igra svoju šestu vezanu sezonu u okružnom rangu takmičenja, ambicije su iz godine u godinu rasle, i u aktuelnom prvenstvu ciljevi su najviši mogući.

Republika

Ekipa zimsku pauzu sa učinkom od devet trijumfa, dva remija i četiri poraza provodi na šestom mestu na tabeli, sa 29 osvojenih bodova, devet manje u odnosu na jesenjeg prvaka, Spartak 1976 iz Trnave. Igrački kadar Ozrema je dobar, ali uvek može biti jači i bolji, i s tim u vezi uprava kluba je krenula sa aktivnostima što se tiče transfer pijace.

Aleksandar Ivanović (35) bivši fudbaler i kapiten Metalca prvi je novajlija u redovima Ozrema. Radi se o igraču koji pokriva centralnu poziciju u defanzivnoj liniji, ali može da odgovori i zadacima na poziciji zadnjeg veznog. Najveći deo svoje karijere Ivanović je proveo u Gornjem Milanovcu, gde je trenutno i trener mlađih pionira.

Ivanović je upisao 135 nastupa u Prvoj ligi Srbije, jednu sezonu je proveo i u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji. Što se tiče karijere van granica naše države, bio je u Makedoniji gde je branio boje Bregalnice Stip, dok je nastupao i za Drinu iz Zvornika.

Dolaskom superligaškog igrača, uprava Ozrema je jasno stavila do znanja svim rivalima u ligi sa kakvim ambicijama ulazi u 2024. godinu, prelazni rok je otvoren transferom na koji mogu da pozavide i prvoligaški timovi, a šta nas tek očekuje, ostaje nam da vidimo u periodu koji je pred nama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading