SLAĐI BOD OSTAJE DOMAĆINU: Gostima prečka dva puta zaustavila siguran pogodak!

Autor:

Sport

04.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polet i Crnokosa podelili bodove.

SLAĐI BOD OSTAJE DOMAĆINU: Gostima prečka dva puta zaustavila siguran pogodak!

Foto: FK Polet Rasna

U okviru 15. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Poleta iz Rasne ugostila je sastav Crnokose iz Kosjerića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije na tabeli (31 osvojen bod), dok su gosti sa dva boda manje bili na četvrtom mestu u ligi.

Republika

U pravom zimskom ambijentu pred oko 100-tinak gledalaca odigran je duel dva tima iz gornjeg dela tabele. Bliži se kraj jesenjeg dela prvenstva, svaki bod je jako bitan, pa su iz tog razloga igrači na obe strane terena ušli nešto rezervisanije u utakmicu.

Može se reći da su bolje akcije tokom prvih 45 minuta kreirali gosti, ali su one bile malobrojne, jedina ozbiljna prilika viđena je pred golom domaćina, kada je čuvar mreže Poleta, Ivan Božić odlično reagovao. Na pauzi između dva poluvremena bez golova.

Samo pet minuta igre u nastavku bilo je dovoljno gostima da stignu do vođstva, Nikola Sekulić doveo je prošlogodišnjeg zonaša u prednost od 1:0. Ubrzo su fudbaleri Crnokose mogli do novog pogotka, i da prelome utakmicu u svoju korist, ali je prečka sačuvala domaćina.

Baš ta prečka, kao da je probudila domaće igrače, zaigrali su fudbaleri Poleta bolje na polovini rivala, kombinovali su i uspeli su da stignu do izjednačenja. Nakon slobodnog udarca, lopta stiže na drugu stativu, tamo se najbolje snalazi Igor Marijanović, 1:1 na isteku sat vremena igre.

U poslednjih pola sata smenjivali su se napadi na obe strane, gosti su bili konkretniji u završnici, imali su više šansi, ali nisu uspeli da stignu do gola vrednog tri boda. Još jednom je prečka bila saveznik Poletu, i to je dovelo do toga da se utakmica završi remijem.

Polet (Rasna) - Crnokosa (Kosjerić) 1:1 (0:0)

Polet: Božić, Korać, Bogdanović, Spasojević, Ršumović, Marijanović, Ivanović (od 87' M. Marjanović), tanović, Vesić, Jezdimirović, S. Marjanović

Crnokosa: Cajić, Pantelić (od 62' Rakić), Obradović, Nikić, Zarić, Savić, Sekulić, Pantić, Đokić, Vukosavljević, Đurović  

Predstojećeg vikenda u planu je da se odigra zaostalo 14. kolo prvenstva, u kojem će sastav Crnokose dočekati Jasen iz Brodareva, dok će Polet gostovati Slogi iz Sjenice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading