OTPISAO SRBIJU: Neverovatne reči legendarnog kapitena BRAZILA pred Mundijal!

Autor:

Sport

21.05.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Dragana Stojkovića igraju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv "karioka", a proslavljeni defanzivac smatra da je vreme da njegov nacionalni tim podigne "Boginju".

OTPISAO SRBIJU: Neverovatne reči legendarnog kapitena BRAZILA pred Mundijal!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru (21. novembar - 18. decembar) u G grupi protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija prvi meč na Mundijalu igraće protiv "karioka" 24. novembra od 20 časova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brazila

"Selesao" je jedan od favorita za osvajanje "Boginje", a o očekivanjima pred Svetsko prvenstvo govorio je legendarni desni bek Kafu (51), kapiten generacija koja je bila najbolja na Mundijalu 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kafu

- Vreme je da pobedimo, sasvim je jasno da ako ne osvojimo SP biće veliki neuspeh za nas. Svi imamo očekivanja i nadu da ćemo to moći. Najvažnije je da odigramo dobro i da budemo konkurentni za trofej, onda je konačni rezultat nešto što niko ne može da predvidi - rekao je nekadašnji defanzivac sa 124 nastupa i pet pogodaka u dresu Brazila od 1990. do 2006. godine u razgovoru za BBC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading