TAMO BI TREBALO DA PREĐE: Piksi otkrio GDE bi Sergeju bilo najbolje!

Autor:

Sport

10.05.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Orlova nema dilemu.

TAMO BI TREBALO DA PREĐE: Piksi otkrio GDE bi Sergeju bilo najbolje!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o tome kako će Orlovi igrati na Svetskom prvenstvuu Kataru.

Zamislite, mi idemo u Katar, a prvak Evrope Italija ne ide. Nećemo promeniti naš pristup i igru, to je sigurno. Na Mundijalu ćemo igrati napadački, odnosno ono što zovemo fudbal-spektakl, pa ćemo videti kako ćemo proći. Sve je moguće - rekao je Piksi za "Tutosport".

Potom se osvrnuo na Dušana Vlahovića koji trenutno proživljava teške trenutke, pošto traje njegov golgeterski post u dresu Juventusa.

- Niti sam zabrinut, niti bi neko trebalo da se nervira zbog Dušana. Gledam sve Juventusove utakmice i mogu reći da Vlahović igra veoma dobro. Samo što nije moguće dati gol baš u svakom kolu. U ovom trenutku za njega je najvažnije da ostane miran, ne misli o golovima, jer će sigurno doći. Veliki napadači tako funkcionišu, žive za trenutak kad će zatresti mrežu. Igrao sam u Marselju sa Žan Pjerom Papenom, osvajačem Zlatne lopte i svaki put kad bi se utakmica završila, bez obzira na ishod, unervozio bi se ako ne bi bio strelac. Čim budem video Dušana, ispričaću mu još neke anegdote u vezi sa Papenom.

Republika

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović

Na kraju je pričao i o tome gde bi voleo da Sergej Milinković-Savić nastavi karijeru.

Bilo bi dobro da ga vidim u Juventusu, pre svega usled činjenica da je Vlahović već u Torinu. I meni bi bilo lakše, pratio bih samo jednu utakmicu kako bih ih video obojicu. Šalu na stranu, Sergej je stvarno savršen fudbaler za Alegrijev tim. Juventusu nedostaje vezista kao što je Milinković-Savić. Ima stas, daje golove, asistira, dobro poznaje Seriju A. Navijam da pređe u Juve, ali se ne pitam. To očigledno moraju da reše Anjeli i Lotito - zaključio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PARTIZANOVAC

18.05.2022 13:26

Bravo PIKSI !