KLEO SE I PONIZIO ME, NISAM VEROVALA DA MOŽE TO DA URADI: Bivša supruga Totija iznela šokantne detalje o njemu!

Autor:

Sport

08.12.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške optužbe na račun Totija...

KLEO SE I PONIZIO ME, NISAM VEROVALA DA MOŽE TO DA URADI: Bivša supruga Totija iznela šokantne detalje o njemu!

Foto: Tanjug/AP

Bivša supruga Frančeska Totija, Ilari Blazi, dospela je u žižu javnosti kada je iznela detalje o razvodu sa proslavljenim italijanskim fudbalerom. Bivši as Rome i Ilari su godinama važili za skladan par, te su se nakon informacije da se razvode početkom 2022. godine svi našli u čudu.

Dve godine kasnije, bivša gospođa Toti je iznela detalje o raskidu nakon skoro dve decenije zajedničkog života.

- Počele su da se pojavljuju neke slike Frančeska i Naomi Boki na tribinama stadiona. Rekao mi je: 'Ne znam ko je ona, možda su mi je predstavili u teniskom klubu. Pogledaj sliku! Ona je pet redova iza mene, nije do mene'. Kleo se da je priča izmišljena - počela je Ilari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Toti u igračkoj karijeri

Nije mu verovala, te je odlučila da bolje prouči Italijana.

- Htela sam da vidim to svojim očima, želela sam dokaz jer Frančesko nikada ne bi priznao. Popodne, drugog jula rekao mi je da ide napolje da jede. Saznala sam gde ona živi, došla sam tamo i ispred je bio njegov auto. Slikala sam ga, ali sam ćutala. Istraga je tu stala, Frančesko je znao da sam saznala za njihovu vezu - otkrila je šokantne detalje Blazi.

Na kraju je ipak istina isplivala.

Nije mi priznao i rekla sam: 'Dosta! Ja znam sve!' Na kraju je ipak priznao, ali je rekao da nije reč o ozbiljnoj vezi. Nisam mogla da verujem da čovek koji je bio uz mene 20 godina, koji je govorio da me voli, koji se kleo da ne može da živi bez mene, može tako nešto da učini. Osećala sam se kao budala, osećala sam gađenje i bes. Ponizio me je kao ženu i majku. U celoj priči su mene novinari napali. Bio je šampion, najviše me bolelo što me niko ne razume. Nisam znala da je takav. Udala sam se za njega iz ljubavi, a ne zbog novca. Uvek sam to pokazivala - razočarano je završila bivša Totijeva supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading