FOTOGRAF NA SVADBI ODMAH ZNA DA LI ĆE SE BRAČNI PAR RAZVESTI: Ima veze sa SVADBENOM TORTOM, tvrde da je to NEPOGREŠIV ZNAK

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovo zapažanje se ispostavilo kao tačno.

FOTOGRAF NA SVADBI ODMAH ZNA DA LI ĆE SE BRAČNI PAR RAZVESTI: Ima veze sa SVADBENOM TORTOM, tvrde da je to NEPOGREŠIV ZNAK

Foto: shutterstock

Stručnjaci smatraju da će se neuspeh u braku naglasiti već na venčanju. Fotografi su istakli jednu zanimljivu činjanicu koja je definitivno za razmatranje, a to je da kako se ponašate kada sečete tortu pokazuje da li ćete se razvesti.

Deo tradicije je da par zajedno seče svadbenu torbu, ali mnogi prelaze granicu u tome te neki bacaju tortu jedni drugima u lice.

Tokom leta korisnici Interneta su se upleli u raspravu o "razmazivanju torte" usled nekoliko neprijatnih viralnih videa o tome. Jedan je čak prikazivao par koji se razveo, navodno na isti dan kada su se venčali i to zbog razmazivanja torte po licu.

- Kunem se da su svi parovi koji su se razišli razmazali tortu u lice sebi važnoj osobi - rekao je fotograf venčanja u objavi na Redditu 2019. godine, u kojoj su ljudi pitali stručnjake za njihovo "šesto čulo" o bračnim neuspesima, piše "Your Tango".

Foto: shutterstock

Sečenje torte na svadbi pokazuje da li ćete se razvesti tvrde stručnjaci

Drugi se fotograf je bio u saglasnosti. 

- Meni je najveći znak sečenje torte. Obično je par usklađen s ceremonijom sečenja torte. Ali kada nisu? Sve te ljubavi koje sam slikao završile su razvodom.

Mazanje torte po licu je znak skrivene agresije smatra fotograf venčanja i naziva takav odnos "neuravnotežen" i odnos koji je spreman za raskid.

Godine 2013. sveštenik Kevin Tomson ispričao je kako je prvi put svedočio ovom čudnom činu agresije, na prvom venčanju koje je vodio. 

- Gurnuo joj je kolač u lice; ona ga je jače gurnula, pa su se srušili na zemlju. Publika se smejala, a ja sam bio šokiran, nekoliko nedelje kasnije su se razveli - tvrdi on.

Četiri načina sečenja torte ukazuju na neuspeh u braku:

1. Kada nasilno seku tortu

2. Torta kao znak osvete

3. Torta kao znak ponosa

4. Tokom ceremonije sečenja torte vidljiv je prezir

@contentbible He knew he messed up there 🌚😂 • To use this video contact licensing@ladbiblegroup.com #fyp #content #foryou #weddingcake #foodfail #groom ♬ original sound - CONTENTbible

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading