OJADILA GA DO POSLEDNJEG EVRA! Princ Rima GUBI ogroman novac! Sud nije imao MILOSTI!

Autor:

Sport

29.04.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Rome Frančesko Toti rastao se sa dugogodišnjom suprugom Ilari Blazi.

OJADILA GA DO POSLEDNJEG EVRA! Princ Rima GUBI ogroman novac! Sud nije imao MILOSTI!

Foto: Instagram.com/ilaryblasi

Posle 17 godina braka, "Princ Rima" i zanosna voditeljka su se rastali, a Građanski sud u italijanskoj prestonici doneo je prvu odluku, istina privremenu, oko procedure njihovog razvoda.

Prema pisanju italijanskih medija, sudija je odlučio da Totijeva luksuzna vila i ček od 12500 evra mesečno pripada Ilari Blazi, koja će u njoj živeti sa njihovo troje dece.

Dodela dece TV voditeljki nije konačna odluka, nego će i dalje Ilari i Frančesko ravnopravno moći da vode računa o njima. To ostaje na snazi dok se proces ne završi. Njihovo dvoje starije dece, sin Kristijan i ćerka Šanel, imaju pravo da budu kod Totija kad god požele, ali će najmlađa Izabel (7) ostati da živi sa Blazi.

Foto: Tanjug/AP

Ilari Blazi i Frančesko Toti su se venčali pre 17 godina

Toti i Ilari su na "ludi kamen" stali 2005. godine, a zanimljivo da je za njihov razvod kriva Blazi, jer je varala "Princa Rima". Ona je u međuvremenu promenila nekoliko partnera i trenutno je "zauzeta" sa nemačkim biznismenom Bastijanom Milerom.

Ni Frančesko nije dugo tugovao, pa je sreću našao u Noemi Boki, manekenki sa kojom živi zajedno u svom novom domu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading