NOVA AFERA KRISTIJANA! Već je rasturila BRAK Francuzu! Sada se OKOMILA na Ronalda! Šta će reći Heorhina?

Autor:

Sport

29.04.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduvek je Kristijana Ronalda pratio imidž velikog zavodnika, a sadaa bi mogao da se suoči sa problemima.

NOVA AFERA KRISTIJANA! Već je rasturila BRAK Francuzu! Sada se OKOMILA na Ronalda! Šta će reći Heorhina?

Foto: Instagram/Printscreen

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez

Umesto o šampionskoj trci i potencijalnoj tituli u Saudijskoj Arabiji, život Kristijana Ronalda u Al Nasru ispunjen je aferama.

Posle priznanja masera Mančester junajteda Roda Tornlija, koji je otkrio da je Portugalcu nabavio brojeve australijske pevačice Dani Minog i njene američke koleginice Kimberli Vajat, na videlo je izašao novi skandal.

Ovoga puta u režiji italijanskog top modela Kristine Bukino, po mnogima, jedne od najlepših žena na Apeninima. Ona je otkrila zanimljivosti o izlasku sa Kristijanom tokom njegovog boravka na Ibici, a treba reći da je zbog nje već "pukao" jedan brak, pošto je francuskog reprezentativca i člana minhenskog Bajerna Lukasa Ernandeza nedavno ostavila žena.

Prema njenim rečima, "nešto između njih" dogodilo se u Španiji, kada je Portugalac raskinuo petogodišnju vezu sa Ruskinjom Irinom Šajk.

 

 

Italijanska manekenka objasnila je kako se upoznala sa portugalskim napadačem, uz napomenu da Ronaldo vodi računa o ženi.

- Stigla sam na jedno mesto na Ibici, a Kristijano Ronaldo je već bio tamo. Primetili smo se, pogledi su nam se sreli, a onda me je kao pravi gospodin pozvao na večeru - rekla je Kristina i dodala:

- On je sjajan momak. Ne mogu a da ne priznam da je Kristijano Ronaldo kul.

Kristina se osvrnula kako je upoznavala Ronaldovu ličnost.

- U početku vidite samo spoljašnju školjku, ali onda, vremenom, bliže upoznajete osobu. Kristijano se pokazao kao velikodušan momak i pravi džentlmen koji zna kako da se brine o ženi - priznala je Bukino u intervju za "San".

 

 

Ova manekenka je ima 38 godina, potiče iz mesta Kastrovilari koje se nalazi u Kalabriji.

Kada je završila manekensku karijeru, okrenula se glumi. Oprobala se u nekoliko filmova i imala zapažene uloge. Budući da je aktivna i na društvenim mrežama, ima svoju armiju od preko dva i po miliona fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading