STIŽE SERIJAL O DEJVIDU BEKAMU! Legenda Junajteda OTKRILA sa kakvom se POREMEĆAJEM bori!

Autor:

Sport

29.04.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as Mančester junajteda snima seriju o svom životu.

STIŽE SERIJAL O DEJVIDU BEKAMU! Legenda Junajteda OTKRILA sa kakvom se POREMEĆAJEM bori!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezentacije Dejvid Bekam naći će se u Netfliksovom dokumentarcu vrednom 16.000.000 funti, gde će otkriti dosad nepoznate detalje o svom životu.

Kako prenosi "Dejli Mejl", svojevremeno najplaćeniji igrač sveta će u ovom serijalu obelodaniti sve o borbi s opsesivno-kompulsivnim poremećajem, zbog kojeg noću ostaje budan satima.

Bivši kapiten Gordog Albiona je već ranije govorio da predmete mora da drži na mestu, jer voli pedanteriju. Sada je otkrio kako ostaje budan noću da bi čistio dok njegova porodica spava.

- Kada svi odu da spavaju, idem okolo po kući i čistim. Čistim sveće, prekidače za svetla vraćam stvari na mesto, vodim računa da je sve uredno. Mrzim da se probudim u neredu - rekao je Dejvid Bekam.

Istovremeno, slavni as je objasnio da je svestan da je njegovo ponašanje čudno i priznao da se posvađao sa suprugom Viktorijom, nekadašnjom članicom muzičke grupe "Spajs grls", jer nije stavila so na predviđeno mesto.

Foto: Tanjug/AP

Dejvid i Viktorija Bekam

Inače, Netfliks je prethodnog leta najavio snimanje dokumentarne serije u kojoj će Bekam otkriti sve o svojim skromnim počecima i uspehu koji je prošao. Tokom serijala će biti prikazani privatni arhivski snimci i intervjui s članovima njegove porodice i drugim važnim osobama koji su Dejvidu značili u životu.

Tokom blistave fudbalske karijere, Dejvid Bekam je nastupao za Mančester junajted, madridski Real, Los Anđeles Galaksi, Milan i Pari sen Žermen.

Na Old Trafordu je osvojio 12 titula: šest Premijer liga, jednu Ligu šampiona (1998/99), Interkontninentalni kup (1999.) i po dva FA kupa i Liga kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading