ĐORĐEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED SUSRET U PARAĆINU: "Pobede protiv Vlasine i OFK Niša vratile su nam malo osmeha u svlačionici!"

Autor:

Sport

28.04.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Carevi" u ovaj susret ulaze motivisani pobedama protiv Vlasine rezultatom 2:0 i OFK Niša 3:1.

ĐORĐEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED SUSRET U PARAĆINU: "Pobede protiv Vlasine i OFK Niša vratile su nam malo osmeha u svlačionici!"

Foto: FK Jedinstvo Paraćin

Gradski stadion u Paraćinu

Fudbaleri Car Konstantina u subotu od 16 časova i 30 minuta gostuju u Paraćinu ekipi Jedinstva u okviru 24. kola Srpske lige Istok

Republika

Nišlije se nalaze na poslednjem mestu sa četiri osvojena boda. Na poslednjih pet utakmica ostvarili su četiri poraza (Budućnost Popovac 3:2, OFK Topličanin 3:2, Jagodina 2:0 i Radnički Svilajnac 7:0) i jedan trijumf (Vlasina 2:0).

Jedinstvo Paraćin zauzima devetu poziciju sa 31 bodom. Prethodno kolo su poraženi od Dunav Prahova rezultatom 1:0. Paraćinci na poslednjih pet sureta imaju dve pobede (Jagodina 1:0 i Vlasina 2:0), jedan remi (Radnički Svilajnac 2:2)  i dve izgubljene utakmice (Radnički Pirot 4:0 i Dunav Prahovo 1:0).

Prethodni duel ove dve ekipe pripao je Jedinstvu rezultatom 2:1.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Paraćin

Najavni poster

Predrag Đorđević, trener Car Konstantina, rekao je pred ovaj susret da se nada da je forma u usponu i da će da pruže svoj maksimum.

- Putujemo desetkovani bez 4,5 igrača, ali rasterećeni, opušteni, da probamo da odigramo što bolje. Pobede protiv Vlasine i OFK Niša vratile su nam malo osmeha u svlačionici. Paraćin je mlada i solidna ekipa, domaćinska što bi se reklo. Nadam se da nam je forma u usponu i da ćemo uspeti da pružimo maksimum. - zaključio je Đorđević.

"Carevi" ove sezone i dalje ne znaju za bodove van svog terena, na jedanaest mečeva imaju isto toliko poraza uz gol razliku 6:33. Svakako će im dve uzastopne pobede dosta značiti pred gostovanje u Paraćinu.

Ekipa Jedinstva na domaćem terenu trenutno ima učinak od šest pobeda, dve podele bodova i tri neuspeha, što je ukupno 20 osvojenih bodova. Trenutno se nalaze u seriji od dva trijumfa pred svojim navijačima i taj niz će hteti da nastave i protiv "fenjeraša" na tabeli.

Jedinstvo (Paraćin) - Car Konstantin (Niš)

Subota, 29. april od 16.30

Stadion u Paraćinu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading