PRIZOR KOJI TOPI I NAJTVRĐA SRCA! Mališani u bolnici u Novom Sadu dobili paketiće od Deda Mraza, način će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.12.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalno, deca u Dečijoj klinici dobili su paketiće.

PRIZOR KOJI TOPI I NAJTVRĐA SRCA! Mališani u bolnici u Novom Sadu dobili paketiće od Deda Mraza, način će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://t.me/lepasrbija/2197

Lica malih pacijenata u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu juče su ozarili osmesi, kada su ugledali deda mraza kako se sa krova zgrade, demonstrirajući svoje veštine, spušta niz konopac do njih, natovaren poklonima.

Članovi Gorske službe spasavanja, centra Novi Sad, obučeni u kostime Deda mraza, dočekali su svog kolegu Aleksandra Stajića, a onda su udruženim snagama prionuli na podelu paketića za više od 200 mališana u Dečjoj bolnici.

 

 

Podsetimo, i mališani iz Dečije klinike u Tiršovoj ulici dobili su paketiće na identičan način što je raznežilo je sve prisutne.

Tradicionalno, kao i svake godine, pripadnici Gorske službe spasavanja, obučeni u kostim Deda Mraza, sa paketićima na leđima, uz pomoć konpca su se spustili sa krova ove institucije i mališanima dali njihove paketiće.

Ovakav nesebičan i krajnje human gest, pripadnici ove službe, praktikuju već četvrtu godinu za redom.

Direktor Tiršove Siniša Dučić istakao je da je ovo postala već tradicija, kao i da je to najmanje šta može da se učini za decu koja se leče u ovoj klinici. 

Ovo je već postala naša tradicija. četvrtu godinu za redom uz pomoć naših prijatelja iz gorske službe izmamljujemo deci osmeh na lice, jer je to najmanje što možemo da učinimo dok leže u bolnici - istakao je Dučić, prenose mediji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading