ŠOKANTAN RASPLET SLUČAJA NESTALE BEBE U SEVERNOJ MAKEDONIJI! Majka uhapšena!

Autor: Republika/J.B.

Svet

25.11.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije saopštilo je da je prijava o nestaloj bebi lažna, nakon što su roditelji iz Makedonije prijavili da je njihova beba nestala iz Dečje bolnice.

ŠOKANTAN RASPLET SLUČAJA NESTALE BEBE U SEVERNOJ MAKEDONIJI! Majka uhapšena!

Foto: Shutterstock

Ova vest je potresla čitav region, ali nakon detaljne istrage, otkriveno je da su tvrdnje o nestanku bebe bile neosnovane.

Ispitivanje lekara L. A. je ključno

Ističe se da je ispitan i izabrani lekar L. A. te da je ustanovljeno da je išla na pregled 8. marta 2023. godine, te da je tom prilikom ustanovljeno da ona nije u drugom stanju.

Odmah po dobijanju prijave, preduzete su neophodne mere, uključena su brojna odeljenja u istragu, kao i kancelarija javnog tužioca u Skoplju. Detaljna istraga sprovedena je u GAK Skoplje i Dečjoj klinici, a rezultati su ukazali na to da je prijava lažna.

Policija proverila obe bolnice i izjave roditelja

Policija je odmah proverila obe bolnice, ali i izjave oca i majke, jer su tvrdnje bile kontradiktorne. Nakon što su se oglasile bolnice i negirale postojanje podataka o nestalom detetu, MUP je saopštio da je prijava lažna i da je lice L. A. podnelo lažnu prijavu. L. A. je privedena i čeka saslušanje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading