SKANDALOZNO! BEBA NESTALA IZ BOLNICE - roditelji tvrde da su je izgubili! Policija istražuje slučaj

Autor:

Svet

24.11.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjiv nestanak bebe iz bolnice

SKANDALOZNO! BEBA NESTALA IZ BOLNICE - roditelji tvrde da su je izgubili! Policija istražuje slučaj

Foto: Shutterstock


Policija u Makedoniji istražuje navodni slučaj nestanka bebe iz Dečje bolnice, koji su prijavili roditelji.

Situacija je postala još složenija nakon što su se javile kontradiktorne izjave roditelja i bolnica u kojima su tvrdili da dete nije ni rođeno ni lečeno. Ukoliko se utvrdi da je reč o lažnoj prijavi, roditelji bi mogli da odgovaraju pred zakonom.


Sumnjive izjave roditelja



Supružnici iz Kumanova i Skoplja tvrde da je njihova petomesečna beba rođena pre termina, sa komplikacijama, i da je prvo bila hospitalizovana na Odeljenju intenzivne nege u Ginekološko-akušerskoj klinici, a zatim prebačena na Dečju bolnicu. Međutim, izjave roditelja se poklapaju sa kartonima obe bolnice, koje tvrde da takvo dete nikada nije bilo primljeno ni lečeno kod njih.


Reakcija bolnica



Iz Dečje klinike i Klinike za ginekologiju i akušerstvo ističu da su odmah proverili sve činjenice po pozivu roditelja, te da nema osnova za paniku i strah među ostalim pacijentima. GAK čak tvrdi da majka nije bila na pregledu tokom 2023. godine, dok je poslednji porođaj imala 2019. godine.


Zaključak



Ovaj slučaj izaziva veliku pažnju u javnosti zbog svoje neobičnosti i kontradiktornih izjava. Dok policija nastavlja sa istragom, ostaje da se vidi da li će istina izaći na videlo i šta je zaista uzrok ovog zbunjujućeg nestanka bebe.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čarna

25.11.2023 18:05

Pa da li je realno da pet meseci ne znaju da li beba postoji ili ne. Ako roditelji tvrde da je beba postojala mora da imaju slike, mora da ima još svedoka...ili im je obećana beba pa su ispaljeni! Gde ima dima, ima i vatre!