ZBOG POKUŠAJA OPOZICIJE DA PONIŠTI IZBORNU VOLJU GRAĐANA: Poslanik Uglješa Grgur otpočeo štrajk glađu

Autor: D.B.

Vesti

23.12.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grgur je svoj protest započeo na svoj rođendan, 23. decembra 2023, istog dana kada je, po starom kalendaru, rođen poznati vladika Nikolaj Velimirović.

ZBOG POKUŠAJA OPOZICIJE DA PONIŠTI IZBORNU VOLJU GRAĐANA: Poslanik Uglješa Grgur otpočeo štrajk glađu

Foto: Printscreen

Narodni poslanik Uglješa Grgur, član SNS-a, iznenadio je javnost samoinicijativnim početkom štrajka glađu u prostorijama Republičke izborne komisije. Ovaj gest predstavlja njegovu reakciju na pokušaj opozicije da ospori rezultate nedavnih izbora.

Protest na dan rođenja Vladike Nikolaja Velimirovića

Grgur je svoj protest započeo na svoj rođendan, 23. decembra 2023, istog dana kada je, po starom kalendaru, rođen poznati vladika Nikolaj Velimirović. Ovaj simboličan izbor datuma dodatno je naglasio njegovu odlučnost da brani izbornu volju naroda i podrži aktuelnog predsednika.

Podrška desetina hiljada građana

U izjavi koju je dao povodom početka štrajka, Grgur je istakao da ovim činom predstavlja desetine hiljada građana koji su ga podržali na izborima, kao i milione onih koji podržavaju aktuelnog predsednika. Njegova odlučnost da se izbori za volju naroda pokazuje da je spreman da se žrtvuje za ono što smatra ispravnim.

Borba za Srbiju

Tokom svoje izjave, Grgur je naglasio da je njegova borba za Srbiju i njene vrednosti, ističući da je spreman da se žrtvuje za svoj narod. Njegove reči odražavaju odlučnost da se suprotstavi onima koji, po njegovom mišljenju, pokušavaju da ugroze suverenitet i identitet Srbije.

Uzimajući u obzir Grgurov štrajk glađu kao nekonvencionalni oblik političkog protesta, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kakav će biti ishod ove odluke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading