''NIKADA SE NEĆEMO POVUĆI, NEMA TE SILE...'' Putin Rusima čestitao PRAZNIK, pa poslao snažnu NOVOGODIŠNJU poruku građanima!

Autor:

Svet

31.12.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči dolaska Nove godine, predsednik Rusije, Vladimir Putin, obratio se naciji putem televizije, čije je emitovanje obuhvatilo celu teritoriju zemlje pre ponoći, po lokalnom vremenu, u svim vremenskim zonama.

''NIKADA SE NEĆEMO POVUĆI, NEMA TE SILE...'' Putin Rusima čestitao PRAZNIK, pa poslao snažnu NOVOGODIŠNJU poruku građanima!

Foto: Tanjug/Valeriy Sharifulin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, Shutterstock

U svom inspirativnom govoru, Putin je istakao postignuća Ruske Federacije u protekloj godini, naglašavajući odlučnost u odbrani nacionalnih interesa i vrednosti.

- Ispraćamo 2023. godinu, ona će vrlo brzo postati deo istorije, ali mi moramo ići napred, stvarati budućnost - rekao je predsednik.

Putin je posebno naglasio nepokolebljivost ruskog naroda i njegovu sposobnost da prevaziđe izazove.

- Nikada se nećemo povući. Nema sile koja može podeliti ruski narod. Dokazali smo da umemo rešavati najteže zadatke i da se nikada nećemo povući - istakao je.

Garanciju budućnosti zemlje Putin vidi u jedinstvu građana Rusije. "

- Mi smo jedna zemlja, jedna velika porodica. Obezbedićemo siguran razvoj otadžbine, blagostanje naših građana, postaćemo još jači. Zajedno smo. I to je najpouzdanija garancija budućnosti Rusije - poručio je predsednik.

Putin je najavio da će 2024. godina biti proglašena Godinom porodice u Rusiji, naglašavajući važnost porodičnih vrednosti.

- Prava velika porodica je ona u kojoj deca odrastaju, u kojoj vlada pažnja, toplina i briga o roditeljima, ljubav i međusobno poštovanje - naglasio je.

Ovim rečima, Putin je poslao snažnu poruku o zajedništvu i optimizmu, naglašavajući da Rusija korača hrabro prema budućnosti, čvrsto ukorenjena u svojim vrednostima i jedinstvu građana, perenosi Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading