MLADIĆA KOD ŽITORAĐE UBIO ROĐENI BRAT! Otkriveno kako je došlo do krvoprolića uoči Božića - jezivi detalji zločina!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

07.01.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično ubistvo kod Žitorađe.

MLADIĆA KOD ŽITORAĐE UBIO ROĐENI BRAT! Otkriveno kako je došlo do krvoprolića uoči Božića - jezivi detalji zločina!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Sinoćnje ubistvo kod Žitorađe, koje je šokiralo lokalnu zajednicu, dobija novi tragičan kontekst.Prema izvorima, žrtva (21) i osumnjičeni N. Dž. (28) su rođena braća, a nesrećni događaj prethodila je porodična svađa koja je izmakla kontroli.

- U tuči je učestvovalo više osoba. U opštem metežu, mlađi brat je dograbio sekiru i krenuo ka starijem bratu N. Dž. Međutim, N. Dž. je uspeo da mu otme sekiru i udario ga je direktno u glavu - pričaju za Kurir. 

Prema rečima izvora, svađa između članova porodice prerasla je u fizički sukob, u kojem je više osoba bilo uključeno. U haosu tuče, mlađi brat navodno je posegnuo za sekirom i krenuo prema starijem bratu, N. Dž. Ipak, N. Dž. je uspeo oteti sekiru i izvršiti fatalni udarac direktno u glavu mlađeg brata.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplkju - dodaje se.

Mladić je preminuo na licu mesta, dok je policija brzo reagovala i uhapsila starijeg brata, N. Dž. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Celokupna zajednica je šokirana ovom tragedijom koja je zadesila porodicu, a istraga je u toku kako bi se rasvetlili svi detalji ovog tužnog događaja. Pitanja o uzroku svađe i eskalaciji sukoba u porodici postaju središnja tačka istrage, dok se porodica preminulog mladića suočava s neopisivim gubitkom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading