NEMILOSRDNI ZELENAŠ DOLIJAO POLICIJI STARE PAZOVE! Pozajmio mladiću 45.000 dinara pa uz pretnje i batine tražio 2.000 EVRA!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

05.01.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, V. M. je zadržan do 48 sati.

NEMILOSRDNI ZELENAŠ DOLIJAO POLICIJI STARE PAZOVE! Pozajmio mladiću 45.000 dinara pa uz pretnje i batine tražio 2.000 EVRA!

Foto: Shutterstock

Policija u Staroj Pazovi je uhapsila dvadesetjednogodišnjeg V. M. pod sumnjom da je izvršio iznudu i nanosio povrede sedamnaestogodišnjem mladiću.

Prema saopštenju, V. M. je pozajmio 45.000 dinara mladiću, nakon čega je počeo da ga uznemirava telefonskim pozivima i pretnjama. Dodatno, odveo ga je van grada, gde ga je fizički napadao i zahtevao povrat novca, pri čemu je mladiću naneo lakše povrede u predelu glave.


Na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, V. M. je zadržan do 48 sati. Nakon isteka ovog perioda, biće priveden na saslušanje uz krivičnu prijavu.

- Osim toga, automobilom ga je vozio van grada, gde ga je tukao i maltretirao tražeći da mu vrati 2.000 evra. Tom prilikom je mladiću naneo lakše povrede u predelu glave - navodi se u saopštenju.


Nakon saslušanja, biće jasnije kakav će dalji postupak biti preduzet protiv osumnjičenog V. M. i kako će se ovaj slučaj dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading