TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM U ARANĐELOVCU! Tinejdžer nastradao zbog divlje svinje, a otac dvoje male dece se obesio ispred očeve kuće - kakva to zla kob vreba?! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

05.01.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve tragedije koje su zavile Aranđelovac u crno.

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM U ARANĐELOVCU! Tinejdžer nastradao zbog divlje svinje, a otac dvoje male dece se obesio ispred očeve kuće - kakva to zla kob vreba?! (FOTO)

Foto: Shutterstock, republika, facebook

Tragedija za tragedijom, ovih dana se niže u okolini Aranđenovca. Da bude još crnje, mladi ljudi koji su ceo život imali pred sobom iznenadno su skončali. 

U stravičnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Čačak-Požega, 18-godišnji Vukan Knežević iz Aranđelovca, sin uglednih lekara iz tog grada, izgubio je život, dok je njegova 17-godišnja devojka teško povređena. Nesreća se dogodila u mestu Pakovraće kada je divlja svinja s litice pala na haubu njihovog "renoa," izazivajući strašan udes.

Prema informacijama očevidaca nesreće, divlja svinja je pala s litice direktno na haubu "renoa", što je izazvalo šok i gubitak kontrole nad vozilom. Vukan Knežević je preminuo na licu mesta, dok je njegova devojka prevezena u čačansku bolnicu sa teškim povredama kičme.

Foto: Republika

- Bili smo u koloni i "reno" kojim je upravljao dečko iz Aranđelovca nažalost nikako nije mogao da izbegne udes. Naime, iako se pričalo da je njemu na put istrčala divlja svinja i da je on udario u nju, a od siline udarca se zakucao u autobus iz suprotnog pravca situacija je bila malo drugačija - kaže očevidac za beogradske medije.

- Divlja svinja je pala sa litice i to na haubu "renoa"! Hauba se podigla i dečko nije video gde vozi, od šoka je pokušao da uhvati pravac i u celoj toj zavrzlami udario u u ćošak autobusa. Nažalost, dečko je preminuo na licu mesta, dok je devojka zadobila teške telesne povrede.Dečko nije kriv, zamislite da dok vozite bukvalno sa neba padne divlja svinja na vaša auto. Zvuči kao na filmu, ali istinito. Kažu da su lovci u tom predelu jurili divlje svinje i da je jedna kako bi se spasila bukvalno bežeći završila na litici i pala pravo na auto - dodaje.

- Kada je divlja svinja pala na haubu, od siline udarca je i pala na kolovoz i digla se i počela da trči, da beži i dečko dok se pribrao zakucao se u autobus. Nije tačno da je vozio neplilagođenom brzinom, jer je bila gužva, kolona i da je možda hteo nije mogao jer je saobraćaj bio sporiji - kaže uznemireni očevidac.

Očevidac nesreće ističe da Vukan nije mogao izbeći udes jer se divlja svinja neočekivano našla na putu. Istraga se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

Porodica i prijatelji tinejdžera Vukana Kneževića ostali su u šoku, a lokalna zajednica izražava saučešće zbog ove tužne izgubljene mlade duše. Vukan je nedavno proslavio 18. rođendan, a za nekoliko dana trebao je proslaviti godišnjicu veze sa svojom devojkom.

Kao da ova tragedija nije bila dovoljna, Aranđelovac je preključe potresao jeziv slučaj samoubistva. 

U tragičnom događaju koji je potresao lokalnu zajednicu, Darko V. (1993. godište), pronađen je obešen pred porodičnom kućom, koja pripada njegovom ocu, preključe oko pola 11 časova.

Foto: Shutterstock

Darko, koji je bio oženjen i ostavio za sobom dvoje malene dece, ostavio je porodicu u potpunom šoku. Komšije su otkrile da je Darko, na početku svog braka, zajedno sa suprugom živeo kao podstanar. Pošto su roditelji njegove supruge bili imućni, odlučili su sagraditi kuću u koju se Darko sa porodicom preselio kasnije.

Prijatelji i rodbina iznenađeni su ovom tragedijom, jer se Darko, pre nego što je izvršio samoubistvo, oprostio od njih putem oproštajnog pisma. Razlog njegovog tragičnog čina još uvek ostaje misterija, a Aranđelovac je zatečen.

Porodica i prijatelji opisuju Darka kao predanog oca i supruga, te se pitaju šta je moglo dovesti do ovakvog nesrećnog kraja. Ostaje žal za mladim životom koji je prekinut prerano, a zajednica pokušava da se oporavi od još jednog gubitka.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading