OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA DOMINIRA U AMERICI: BLISTAVA PARTIJA srpskog košarkaša!

Autor:

Sport

07.01.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokzao je sav svoj raskošni talenat.

OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA DOMINIRA U AMERICI: BLISTAVA PARTIJA srpskog košarkaša!

Foto: Starsport

Savo Drezgić

Kao bomba je odjeknula vest da je Savo Drezgić napustio redove Partizana. Biser srpske košarke odlučio je da se otisne "preko bare", a napredak će potražiti na "DME Akademiji" na Floridi.

Ovo je košarkaški program u kom se mladi igrači pripremaju za odlazak na koledž, a Drezgić je od samog starta pokazao da kvalitetom odskače od vršnjaka!

Debi za Drezgića bio je protiv Oranžvila, njegov tim je slavio rezultatom 92:67, a ovaj 17-godišnjak je bio nadomak tripl-dabla.

Meč je završio sa 15 poena, 10 asistencija, osam skokova, dve ukradene lopte, a jednom je uspeo i da izblokira protivnike.

 

 

Savo je za Partizan debitovao na Kupu Radivoja Koraća 2023. godine, a bio je u sastavu crno-belih i na tri utakmice ove sezone.

Priliku je dobijao u AdmiralBet ABA ligi, a pokazao je raskošan talenat.

Uporedo je Drezgić igrao i za mladi tim crno-belih, a u juniorskoj ligi je pružao neke blistave partije.

Biser sprske košarke će napredak tražiti u Americi, a procenjeno je da je to u ovom trenutku najbolje za njegov košarkaški razvoj.

Ostaje nada da će dostići svoj puni potencijal, a da će košarkaška reprezentacija Srbije dobiti još jednog košarkaša za narednu deceniju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading