PARTIZANOVA BOŽIĆNA ČESTITKA: Grobari ODUŠEVLJENI potezom Džejmsa Nanelija!

Autor:

Sport

07.01.2024

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli neće odmarati ni na najradosniji hrišćanski praznik.

PARTIZANOVA BOŽIĆNA ČESTITKA: Grobari ODUŠEVLJENI potezom Džejmsa Nanelija!

Foto: Twitter/KK Partizan

Košarkaši Partizana savladali su Krku rezultatom 96:76 u 15. kolu AdmiralBet ABA lige, a tako su na najbolji način ostavili iza sebe evroligaški poraz od najvećeg rivala Crvene zvezde Meridianbet.

Vreme je praznika, pravoslavni vernici proslavljaju Božić, a KK Partizan je tačno u ponoć čestitao veliki praznik svima koji proslavljaju.

 

 

Partizanov Amerikanac Džejms Naneli već drugu godinu u nizu nosi crno-beli dres, a koliko mu je lepo u Srbiji i koliko poštuje našu zemlju i ljude pokazao je podelivši poruku svog kluba i priključivši se lepim željama.

 

 

Za izabranike Željka Obradovića nema odmora, sledi duplo kolo Evrolige, a kako je najbolji evropski trener svijh vremena najavio, treniraće čak i na Božić.

- S obzirom na to da mi trening nismo imali odavno, ono što radimo u poslednjih 15 dana nema veze s treningom. Imaćemo trening na Božić, kojim ćemo pokušati da se što bolje spremimo za Fenerbahče. U takvim uslovima, Trifunović je odigrao korektno, kao što je odigrala i cela ekipa - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading