"PARNI VALJAK" BEZ MILOSTI NA BADNJE VEČE! Partizan ubedljiv protiv Krke u Areni!

Autor:

Sport

06.01.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicu 15. kola AdmiralBET Aba lige crno-beli rešili su svoju korist sa 96:76.

"PARNI VALJAK" BEZ MILOSTI NA BADNJE VEČE! Partizan ubedljiv protiv Krke u Areni!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizana lako i ubedljivo su savladali Krku iz Novog Mesta u meču 15. kola AdmiralBet ABA lige - 96:76. Crno-beli su bili bez milosti prema Slovencima na Badnje veče, vodili u jednom momentu i sa plus 35, da bi na kraju meč okončali sa pristojnih 20 razlike u svoju korist. Na taj način se "parni valjak" vratio na pobednički kolosek nakon bolnog poraza od večitog rivala nedavno u Evroligi, a trener Obradović pružio je priliku svim izabranicima da zaigraju. Oni su maksimalno iskoristili šansu i svi do jednog se upisali u strelce, da bi ulogu naefikasnijeg poneo Tristan Vukčević sa 16 (pet skokova), odnosno Frenk Kaminski sa 11 poena. Kod gostiju je bolji od ostalih bio Špan sa 15.
Partizan naredni meč igra protiv Fenerbahčea u gostima u utorak od 18.30 u okviru 20. kola Evrolige.
Partizan - Krka 
96:76

Četvrta četvrtina:

Partizan je, kao što se i pretpostavljalo, rutinski priveo kraju utakmicu. U poslednjoj deonici šef struke domaćih Željko Obradović pružio je priliku rezervistima, odnosno igračima koji imaju slabiju minutažu. Na kraju, ubedljivih 96:76

Treća četvrtina:

Crno-beli su u trećoj deonici očekivano opustili papučicu na gasu, međutim, zadržali su ogromnu prednost koju su zidali u prvom poluvremenu. U trećem kvartalu najraspoloženiji su bili Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer, ali su gosti iz Novog Mesta na kraju bili bolji za dva poena - 23:21.

Foto: twitter/partizan

Smit u duelu sa Španom

 

Druga četvrtina:

Vratio se Uroš Trifunović na parket, što raduje sve pristalice crno-belih. Krka zaista nema šta da traži u Areni večeras. Partizan ima veoma solidan učinak. Iz igre su košarkaši u crnoj opermi pogađali 22/35, a najbitniji je solidan procenat šuta za tri poena, sa kojim se ekipa predvođena kapitenom Kevinom Panterom muči ove sezone. Neverovatnih 56 procenata sa distance mogu samo da obraduju navijače u velikom broju prisutne u hali. U redovima Krke, najviše se ističe Cerkvenik sa osam poena. 

Prva četvrtina: 

Fantastična ofanzivna igra Partizana sa čak 30 poena u prvom delu. Crno-beli su pogađali iz svih pozicija, i svi igrači su dobirneli učinkom. Deluje da je ovo laka utakmica za izabranike Željka Obradovića kao što je i očekivano. 

 

 

 

Uvod:

Partizan: Bruno Kaboklo, Tristan Vukčević, Džejms Naneli, Džejlin Smit, Kevin Panter

Krka: Darko Planinić, Jan Span, Leon Sterger, Marko Radovanović, Miha Skedelj

Košarkaši Partizana dočekuju Krku u okviru 15. kola AdmiralBet ABA lige. Crno-beli pokušavaju da podignu formu u duelu sa jednom od najgorih ekipa prvenstva Jadrana. Krka trenutno zauzima preptoslednju poziciju i po svemu rečenom, ovo ne bi trebalo da bude težak zadatak za izabranike Željka Obradovića

Pred utakmicu je govorio najtrofejniji evropski stručnjak.

- U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo imati najbolji mogući pristup. Posle loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bismo pokazali pre svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici - kaže Obradović. 

Takođe se medijima obratio i zamenik kapitena Partizana, Danilo Anđušić. 

- Sigurno Krka neće doći sa belom zastavom ovde, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobeda što im je puno znači za pomeranje na tabeli iz zone ispadanja. Igraju bolje nego da početku sezone. Verujem da ćemo uz našu dobru igru doći do pobede, što je najvažnija stvar - dovršio je Anđušić.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

Utakmica počinje od 19.00 časova, a ulaz za navijače u Arenu je besplatan, tako da treba očekivati spektakl. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading