EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! ERAKOVIĆ RAZGALIO DELIJE NAKON MEČA: Sve je onako KAKO TREBA da bude! Pankov PREDVIDEO derbi!

Autor:

Sport

05.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pankov je predvideo i rezultat i najistaknutije pojedince.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! ERAKOVIĆ RAZGALIO DELIJE NAKON MEČA: Sve je onako KAKO TREBA da bude! Pankov PREDVIDEO derbi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su održali čas košarke Partizanu u Areni. Od samog početka, pa sve do poslednje sekunde, crveno-beli su konstantno održavali prednost i dozvolili rivalu da samo u jednom momentu priđe na jednocifren minus, ali je promašajem Kevina Pantera ubrzo odbijen i taj mini-nalet crno-belih, pa je tim sa Malog Kalemegdana na kraju ubedljivo slavio sa 88:72.

Ono što je obeležilo sinoćni spektakl, pored fenomenalne igre crveno-belih, jeste ogroman broj navijača u hali, među kojima su bile mnoge poznate ličnosti, uglavnom iz sveta sporta.

Tako su se u Areni našli bivši fudbaleri Crvene zvezde - Nemanja Radonjić, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, ali i trener iz prošle sezone Miloš Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Radovan Pankov

Fudbaleri koji sada nastupaju širom starog kontinenta su uživali u igri tima Janisa Sferopulosa, a pred sam početak meča Radovan Pankov je u izjavi za naš portal Republika pokušao da pogodi ko će rešiti meč i kakav će biti konačan ishod i - za sve je gotovo potpuno bio u pravu.

- Mislim da ćemo pobediti mi sa 15 poena razlike, rekao je Pankov, a potom dodao:

- Pikujem da će se najviše na derbiju istaći Teodosić ili Nedović, dodao je heroj navijača iz Kopenhagena, a upravo su njih dvojica bili možda i najzaslužniji za pobedu "domaćina", s obzirom na to da su meč završili sa 13, odnosno 16 poena.

Strahinja Eraković bio je vidno zadovoljan po završetku susreta.

- Po običaju sve - sve je onako kako smo navikli i kako treba da bude, rekao je za naš portal sadašnji prvotimac Zenita.

Obojica su bili kratki, ali jasni po pitanju ulaska u TOP8 fazu.

- Naravno da idemo u TOP8, zaključili su nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading