Marko Bulat nikad iskreniji kad je reč o porodici: Bog mi je kasno dao decu, zato ih mazim kad god mogu!

Autor:

Zabava

07.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naučio sam davno da nikada ne treba da se žalim na bilo šta. Kroz život idemo korak po korak, tako kako mogu i moram i tu nema dileme, priča folker.

Marko Bulat nikad iskreniji kad je reč o porodici: Bog mi je kasno dao decu, zato ih mazim kad god mogu!

Foto: Nikola Mutić

Marko Bulat

Pevač Marko Bulat kaže da mu je drago što svaki slobodan trenutak provodi sa decom, s obzirom na to da mu je naslednike Bog podario kasno. On tvrdi da se posebno raduje praznicima jer se tada svi izležavaju i uživaju u toplini porodičnog doma, pa tvrdi da je toliko vezan za najmilije, da bi za njihovo dobro trpeo i gladan.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat

 


- Naučio sam davno da nikada ne treba da se žalim na bilo šta. Kroz život idemo korak po korak, tako kako mogu i moram i tu nema dileme. Nikad nisam bio osoba koja kuka. Od toga nema leba! Moramo da stisnemo zube i da vidimo šta su nam opcije, i polako, samo napred - rekao je Bulat, pa je objasnio kako se odmara s najmilijima:


- Meni je omiljen ritual kad decu treba da uspavam. Tu se mazimo kad nikada, ispipam im sva rebra i onda samo tako razmišljam o tome koliko su mi ti trenuci dragoceni. Kad porastu sigurno neće da mi dozvole da se tako mazimo. Biće u fazonu: "Ma daj ćale šta ti je, kakvo maženje"! Što je donekle i normalno. Sve je to život i odrastanje. 

Foto: Vladimir Lukić

Marko Bulat


Bulat kaže da je među velikim grešnicima, ali da je i veliki vernik.


- Nije bitno koliko je ko grešio, bitno je da čovek ima veru u Boga. Tu je i pokajanje. Ja Božić ne slavim iz pomodarstva, već zato što tako osećam u duši. Meni je to najvažnije i to je tako. Ne zanima me šta drugi rade, ja mogu da pričam samo u svoje ime.Bitno je da smo zdravi svi. Mojoj deci je majka bolesna. Marija ima velike bolove u nekim trenucima i ja se trudim da deci objasnim kako da se sa time nose. Kako da je ostave na miru kad treba. Kad se ona osami u sobi da odmara. Pričam im da je to slično tome kad oni imaju temperaturu. Sve razumeju, zato je bitan taj pristup roditelja i onda nema nikakvih neoumica i problema - kaže pevač za Republiku.  

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading