RIJANA SE SPREMA ZA SUĐENJE: Reper optužen za napad vatrenim oružjem!

Autor:

Zabava

05.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica i modna ikona, daje sve od sebe kako bi pružila podršku svom partneru

RIJANA SE SPREMA ZA SUĐENJE: Reper optužen za napad vatrenim oružjem!

Foto: printscreen

Rijana, poznata pevačica i modna ikona, daje sve od sebe kako bi pružila podršku svom partneru, reperu Asap Rokiju, dok mu se suđenje približava. U avgustu 2022. godine, vesti su obišle svet da je Asap Roki uhapšen na aerodromu u Los Anđelesu zbog navodnog incidenta koji se desio u novembru 2021. godine. Prema izveštaju losanđeleske policije, Roki, čije je pravo ime Rakim Majers, navodno se posvađao sa poznanikom i ispalio iz pištolja, nanoseći povrede. Nakon hapšenja, Roki je pušten uz kauciju.

Izvor blizak paru otkriva da Rijana daje sve od sebe da ostane pribrana i jaka dok se suđenje Rokiju približava.

- Ona zna da je cela situacija van njenje kontrole, i sve što može da uradi je da bude tu kao podrška Rokiju - dodaje insajder. Iako je ovo stresno vreme, Rijana pokazuje izuzetnu snagu za svoju porodicu, držeći sve zajedno za Rokija i decu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Rijana

Pre suđenja, Roki i Rijana su sa svoje dvoje dece proveli praznike u Aspenu, popularnom odmaralištu poznatih ličnosti. Par je dobio dva sina, RZA i Rajot Rouz, čija imena odražavaju jedinstvenost i kreativnost svojih roditelja. Veza između Rokija i Rijane otpočela je 2020. godine, a prvo dete su dočekali u maju 2022, dok je drugo stiglo godinu dana kasnije, u avgustu 2023.

Rijanina posvećenost podršci partneru i održavanju porodične zajednice u teškim vremenima pokazuje njen snažan karakter i predanost porodici. Svi očekuju da će Rijanina podrška biti od velikog značaja za Rokija uoči suđenja koje sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading