MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OBRATILA RODITELJIMA: Pokazala podočnjake, pa postavila BITNO pitanje!

Autor:

Zabava

05.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica javno pokazala da je neispavana otkako je dobila sina!

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OBRATILA RODITELJIMA: Pokazala podočnjake, pa postavila BITNO pitanje!

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic

Pevačica Marija Šerifović, koja je krajem 2023. godine postala majka, aktivno deli deli svoje iskustvo roditeljstva sa javnošću. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila trenutak iz svakodnevnog života sa sinom Mariom, ističući da su u "slatkim mukama". Na fotografiji na kojoj je vidno pospana i sa podočnjacima, nasmejala je pratioce uz poruku "36 dana i nastaviće se", uz muziku iz igrice "Super Mario".

Međutim, nakon ovog laganog trenutka, Marija je prešla na veoma ozbiljnu temu. Postavila je pitanje svim roditeljima o fotografisanju i objavljivanju fotografija i video snimaka maloletne dece. Ovo pitanje otvara važnu diskusiju o privatnosti dece u digitalnom dobu i postavlja izazov svim roditeljima koji su aktivni na društvenim mrežama.

- 36 dana i nastaviće se - podelila je ona uz muziku iz igrice "Super Mario", što je nasmejalo pratioce.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović

Od trenutka kada je postala majka, Marija Šerifović redovno deli fotografije i video snimke sa sinom Mariom, prikazujući javnosti njihove zajedničke trenutke. Ova iskrenost i otvorenost pevačice oduševljava fanove, jer pokazuje da i poznate ličnosti prolaze kroz iste izazove kao i obični ljudi. 

Pitanje koje je Marija postavila roditeljima o fotografisanju i objavljivanju sadržaja maloletne dece otvara važnu temu o zaštiti njihove privatnosti u digitalnom svetu. Sa porastom korišćenja društvenih mreža, postavlja se pitanje koliko roditelji treba da budu oprezni prilikom deljenja sadržaja koji uključuje njihovu decu. Ova tema je izazovna i važna za sve roditelje u današnje vreme, jer postavlja pitanje granica između privatnog i javnog života dece.

Kroz svoje iskustvo i pitanja koja postavlja javnosti, Marija Šerifović pokazuje da je svesna izazova roditeljstva i da želi da podstakne diskusiju o važnim temama koje se tiču dece i njihove zaštite. Njena iskrenost i hrabrost u otvaranju ove teme mogu poslužiti kao primer i podsticaj drugim roditeljima da razmisle o svojim postupcima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading